“Em reconforta l’esperit de l’equip”

26.09.2009 22:42

Guardiola: “Em reconforta l’esperit de l’equip”

Anna Segura

Molt satisfet de la victòria a La Rosaleda. Així s’ha mostrat Josep Guardiola després del partit a Màlaga, conscient que el Barça històricament sempre li ha costat vèncer en camps com aquests.

Des del primer dia que Josep Guardiola va agafar les regnes de la banqueta del primer equip de futbol del Barça ha respectat cadascun dels rivals que el conjunt blaugrana s’ha trobat pel camí. I sabia que el partit contra el Màlaga no seria gens fàcil, per això destaca la feina feta pels seus homes: “Em reconforta l’esperit de l’equip. És això el que ens dóna les victòries”.

WEB_PARTIDO_22.JPGL’entrenador del Barça ha destacat que “ha estat un partit molt agressiu que ens ha exigit molt”. En aquest sentit, Guardiola, com és habitual, no ha volgut parlar de l’àrbitre però ha reconegut que hi ha alguns “peròs”.

Un Màlaga exigent

Guardiola ha reconegut que el Màlaga ha sortit als primers minuts “molt més forts que nosaltres. Però a partir del minut 15-20 hem començat a tenir el control”. Després d’haver estudiat el rival, el de Santpedor sabia que el conjunt de Juan Ramón López Muñiz “saltava molt bé les pressions. Són un equip molt físic i ordenadament molt bo. Ens ha costat, però al final ha sortit bé”.

Ibra i el seu esforç

WEB_PARTIDO_04.JPGDesprés de fer-se un esquinç al turmell dret contra el Racing, Josep Guardiola ha decidit deixar d’entrada Ibrahimovic a la banqueta. Però la lesió d’Henry ha fet que el suec sortís en el minut 28 de la primera part. Autor del primer gol, el tècnic barcelonista ha reconegut que Ibra no estava en perfectes condicions i “agraeixo l’esforç que ha fet quan encara no està del tot bé”.