El Dinamo no falla abans de viatjar a Barcelona

25.09.2009 20:17

El Dinamo de Kíev viatjarà dilluns amb la moral alta després de guanyar el Zorya per 2-0 en el partit de la Lliga d’Ucraïna jugat divendres. L’altre rival blaugrana a la Champions, el Rubin Kazan, ha perdut sorprenentment contra l’Amkar Perm (1-2).

El Dinamo de Kíev afrontarà el partit del proper dimarts contra el Barça al Camp Nou amb la moral alta després d’haver guanyat sense gaires problemes el modest Zorya Luqansk per 2-0. Aquesta victòria permet a l’equip de Valeri Gazzaev conservar el liderat independentment del que faci el seu gran rival en la lluita pel títol, el Xakhtar Donetsk, en el partit que l’enfrontarà a l’Obolon Kíev.

MILEVSKI.jpgEl migcampista i gran estrella del Dinamo, Artem Milevski, ha marcat l’1-0 en transformar un penal en el minut 22. Ja en el segon temps, el romanès Ghioane ha establert el 2-0 per als actuals campions de Lliga que continuen al capdavant de la classificació amb 22 punts, cinc més que el Xakhtar.

Sorprenent derrota del Rubin Kazan

El Rubin Kazan també ha jugat aquest divendres el seu partit del campionat de la Lliga russa. El campió ha perdut sorprenentment en el seu estadi davant l’Amkar Perm per 1-2 en el partit corresponent a la 23a jornada. El resultat ha estat una gran sorpresa si es té en compte que el Rubin Kazan és el líder de la Lliga mentre que l’Amkar Perm lluita per evitar el descens.

L’argentí Alejandro Domínguez ha avançat el Rubin en el minut 7 de partit. L’Amkar només ha trigat deu minuts a reaccionar i Sikimic ha marcat el gol de l’empat. Amb el marcador d’1-1 s’ha arribat al descans. La sorpresa s’ha consumat en el minut 65 amb l’1-2 aconseguit per Peev. La derrota suposa una sotragada en el camí del Rubin Kazan cap a la consecució de la segona Lliga consecutiva. Ara, el rival del Barça a la Lliga de Campions és líder amb 48 punts, vuit més que l’Spartak de Moscou però amb un partit menys.
L’Inter juga al camp de la Sampdoria
Aquest dissabte a les sis de la tarda, l’Inter de Milà jugarà a Gènova davant la Sampdoria el partit corresponent a la sisena jornada de la Sèrie A. Serà el partit més atractiu de la jornada ja que s’enfronten el líder –l’Inter– i el tercer classificat, una sorprenent Sampdoria que vol tornar a situar-se entre l’elit del futbol italià.