Messi, a ritme de rècord

23.09.2009 12:43

Edgar Fornós

L’inici golejador de Messi aquesta temporada va camí de superar tots els rècords. El davanter argentí manté una mitjana d’un gol cada 37 minuts i, sense haver disputat tots els partits, ja és Pitxitxi del campionat.

El davanter argentí Leo Messi no podia començar millor el campionat de Lliga. Després de perdre’s el primer partit contra l’Sporting per compromisos internacionals, l’argentí no ha parat la màquina de fer gols en el moment que salta a la gespa. A la segona jornada va marcar un gol al Getafe i va perforar en dues ocasions les porteries de l’Atlètic de Madrid i del Racing.

La mitjana: 1 gol cada 37 minuts

2009-09-19_SEGUNDA_01.JPGMessi ha necessitat només 186 minuts per marcar 5 gols i situar-se al capdavant de la llista de golejadors de Primera Divisió. La mitjana resultant és d’un gol cada 37 minuts, però el que realment sorprèn és que n’hagi aconseguit tants si se n’ha perdut 174 dels 360 que s’han disputat fins ara. L’únic partit en què ha jugat els 90 minuts va ser el de la tercera jornada contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. A Getafe en va diputar 32 i a Santander 64, moment en què va ser substituït per Andrés Iniesta.

Ovacionat per tot un públic rival

Una vegada més un jugador blaugrana surt ovacionat d’un estadi enemic. Com ja va passar amb Xavi a l’anada de la Supercopa d’Espanya a San Mamés, Leo Messi va sortir ovacionat d’El Sardinero un cop va abandonar el terreny de joc per Iniesta. Els seguidors del Racing van saber reconèixer, esportivament, la gran actuació del davanter de Rosario després de signar dues dianes.
Messi va de “doblets”
Messi va aconseguir el segon doblet de la temporada en els tres partits en què ha participat. Contra l’Atlètic de Madrid va marcar el segon i el cinquè de la golejada 5 a 2 i amb el Racing va signar el segon i el quart del clar 1 a 4 amb què es va arribar al final. El Sardinero ja és el segon doblet consecutiu que rep de l’astre argentí, ja que la temporada passada Messi va marcar els dols gols que el Barça va fer al Racing.