El Camp Nou gaudeix d’Ibra, Txigrinski i Maxwell

19.09.2009 23:58

Jordi Clos / Roger Bogunyà

Els tres reforços del Barça 2009/10 han coincidit per primer cop sobre la gespa de l’estadi. En el debut de l’ucraïnès a casa, el suec ha sumat el seu tercer gol en tres jornades.

El Barça-Atlètic de Madrid ( 5-2 ) ha recordat molt el de la temporada passada, però aquest dissabte l’alineació blaugrana contenia els tres fitxatges de l’estiu: Ibrahimovic, Txigrinski i Maxwell. El suec de davanter centre, l’ucraïnès com a central esquerre i el brasiler al lateral esquerre han rendit a un gran nivell.

Tres de tres per a Ibra

2009-09-19_FCB_-_ATLETICO_DE_MADRID_001.JPGZlatan ibrahimovic no ha faltat a la seva cita del gol, com ho havia fet en les dues jornades anteriors de Lliga. En el minut 2, l’atacant ha rebut una gran assistència de Busquets i ha batut el porter Roberto amb un toc magistral. “Estic content pel meu gol, però el més important és guanyar”, ha indicat al final del partit. El gegant escandinau ha reconegut a l’acabament que cada partit es troba millor físicament, amb més confiança i que cada cop s’entén més amb els seus companys.

L’afició coneix Txigrinski

Va debutar a Getafe amb molt bones sensacions i ara les ha confirmat al Camp Nou. Txigrinski s’ha presentat a la seva nova afició fent gala d’una impecable sortida de l’esfèrica i uns precisos desplaçaments. L’ucraïnès ha estat el futbolista amb més recuperacions (10) i s’ha mostrat gairebé perfecte en les passades (49 de 51). També ha tingut temps per veure la seva primera targeta groga, per agafar de la samarreta Agüero, a la segona part.

Maxwell es treu l’espina de l’Sporting

Maxwell ha completat aquest dissabte el seu primer partit sencer a la Lliga. Ja coneixia el Camp Nou del dia de l’Athletic Club a la Supercopa ( 3-0 ) i del dia de l’Sporting ( 3-0 ), tot i que en aquest segon compromís va haver de retirar-se abans d’hora lesionat. Aquest cop, ha fet un partit molt seriós defensivament, cosa complicada enmig de la festa ofensiva que s’ha vist aquesta nit al Camp Nou. S’ho ha passat bé: “Hem fet una primera part espectacular. És important jugar per agafar el ritme de partit. Jugar aquí és molt fàcil”, ha declarat un cop acabat el matx.
Dilluns, entrenament
Els homes de Josep Guardiola tindran aquest diumenge un dia de descans i no es tornaran a exercitar fins dilluns al matí, a les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb poc temps per recuperar-se del partit contra l’Atlètic de Madrid, dilluns el Barça ja haurà de pensar en la següent jornada de Lliga, que serà entre setmana. Així, després de l’entrenament de dilluns Josep Guardiola sortirà en roda de premsa per parlar del pròxim partit, dimarts a les 10 de la nit davant el Racing de Santander a El Sardinero.