Espanya ja és a Sud-àfrica (3-0)

09.09.2009 23:58

La victòria contra Estònia ha classificat matemàticament a Espanya per al Mundial 2010. França, Suècia i Ucraïna compleixen i mantenen vives les seves opcions.

El combinat de Vicente del Bosque ha aconseguit el seu bitllet cap a Sud-àfrica 2010 després de guanyar Estònia per 3-0 en el partit disputat al Romano José Fouto de Mèrida. Amb Xavi i Piqué en l'onze inicial, Puyol a la banqueta i Busquets a la grada, la selecció espanyola no ha tingut excessius problemes per superar una voluntariosa però innocent Estònia. L'1-0 l’ha marcador Cesc en el minut 34,després de fer la paret amb David Villa. ESPANYA-ESTONIA_TORRES.jpgEl 2-0 ha arribat en el segon temps quan en el minut 81, Cazorla culminava una combinació amb el cervell de l'Arsenal. Mata amb un gran gol en el minut 90 ha arrodonit la plàcida victòria d'Espanya. A falta de dues jornades, la selecció de del Bosque s'assegura la classificació per al Mundial i acompanya Sud-àfrica, Holanda, Anglaterra, Costa d'Ivori, les dues Corees, Japó, Brasil, Paraguai i Austràlia.

Sèrbia 1- França 1

HENRY.jpgFrança manté vives les esperances d'obtenir un bitllet cap a Sud-àfrica després d'empatar a Belgrad davant Sèrbia (1-1) en un partit en què els blaugranes Henry i Abidal han sortit en l'onze inicial. A França se li ha complicat molt aviat el partit després de l'expulsió, al minut 9, del porter Lloris en la jugada del penal que ha suposat l'1-0. França va saber reaccionar al cop i Henry va empatar el partit al minut 31 després d'aprofitar un rebuig del meta Stojkovic. Era el gol 50 del barcelonista amb la seva selecció.El davanter blaugrana ha estat substituït en el minut 77 per Ribery, mentre que Abidal ha jugat els 90 minuts.

Malta 0 - Suècia 1

ibra_sueco.jpgUn gol en pròpia porta del maltès Azzopardi ha donat la victòria a l'equip d'Ibrahimovic que puja fins la segona posició del grup 1 a tres punts de Dinamarca. Suècia ha tingut molts problemes per doblegar una Malta molt lluitadora, sobretot en el primer temps. El domini suec en el segon temps només va obtenir el seu fruit en una acció afortunada després d'un servei de banda en què Azzopardi va introduir la pilota a la seva pròpia porteria. Amb aquesta victòria, Suècia i Ibrahimovic no perden de vista el Mundial 2010.

Bielorússia 0 - Ucraïna 0

BIELORRUSSIA-UCRAINA.jpgTxigrinski, que va jugar tot el partit, no va poder endur-se la victòria de Bielorússia. Ucraïna no ha passat de l'empat a zero en un partit poc brillant però que li permet mantenir vives les esperances de classificar-se per a la repesca, ja que la victòria d'Anglaterra contra Croàcia classifica la selecció de Capello per al Mundial. Si Ucraïna guanya els dos últims partits (Anglaterra i Andorra) obtindrà la classificació per a la repesca.
Gai guanya amb Israel (1-2)
El davanter del Barça Atlètic, Gai Assulin, va ser titular amb la selecció sub-21 d'Israel en el partit que va jugar al Kazakhstan classificatori per a l'Europeu 2011. Israel es va imposar per 1-2, Gai va jugar els 90 minuts i la seva actuació va ser brillant, fent la passada del segon gol israelià. Aquesta victòria situa Israel líder en solitari del seu grup.