Un partit d’alt risc

07.09.2009 11:14

Sandra Sarmiento

El Barça jugarà dissabte a Getafe després d’una aturada pels compromisos de seleccions. L’any passat els blaugranes no van perdre cap dels cinc enfrontaments que van jugar després dels partits internacionals.

Arriba el primer partit després d’una aturada per partits de seleccions. I això és sinònim d’alerta màxima. Amb Guardiola a la banqueta, el Barça no va perdre cap dels cinc partits que va jugar, però en va empatar tres i va guanyar per la mínima els dos restants.

Guardiola haurà d’avaluar com arriben els futbolistes, però si tenim en compte els precedents amb el Getafe i el desgast per als jugadors dels compromisos internacionals, de ben segur que serà un partit d’alt risc. Fins a sis punts es va deixar el Barça en aquest tipus de partit l’any passat.

Dues victòries

ath-bar2.jpgEl 19 d’octubre, els blaugranes es van imposar per 0-1 a San Mamés amb gol d’Eto’o. Xavi va arribar lesionat amb la selecció espanyola, Puyol va ser suplent i Messi no va jugar ni un minut.

En l’últim partit condicionat pel calendari internacional, el Barça va guanyar el Valladolid per 0-1 . Messi i Alves van entrar a la segona meitat i Henry va seguir tot el partit des de la banqueta.

Tres empats

fcb-getafee_x10x.jpgAbans, el 13 de setembre, el Barça va empatar amb el Racing ( 1-1 ). Guardiola va donar descans a Márquez i Henry, i Messi va jugar l’última mitja hora.

El 23 de novembre, el Getafe va esgarrapar un punt de l’estadi ( 1-1 ). Márquez i Messi no van anar convocats i Henry va disputar l’última mitja hora.

El 15 de febrer Eto’o va rescatar el Barça al Ruiz de Lopera ( 2-2 ) després d’anar perdent per 2-0. Márquez no va jugar, Messi va ser suplent i Henry també.