El Brasil d’Alves supera l’Argentina de Messi (1-3)

06.09.2009 10:44

El duel més atractiu de la jornada internacional s’ha decantat a favor de Brasil, que amb la victòria (1-3) ha aconseguit el pas al Mundial 2010. Mentre que l’Argentina de Messi es complica una mica més la seva presència a la cita mundialista.

El crac argentí del FC Barcelona, Leo Messi, no ha pogut fer res davant l’efectivitat de la selecció brasilera. El partit entre Argentina i Brasil tenia tots els al•licients per convertir-se en un dels enfrontaments més interessants de la jornada futbolística del cap de setmana. Messi jugava amb la seva selecció a la seva ciutat natal, Rosario, i davant un dels eterns rivals, Brasil. A més, una victòria de Brasil els hi donava el pas al Mundial de Sud-àfrica 2010, mentre que una derrota de l’albiceleste els deixava gairebé fora del campionat mundial.

Domini argentí

jogo050909_14.jpgLeo Messi ha jugat els 90 minuts que ha durat el partit, en canvi l’altre blaugrana convocat per a aquesta cita, Dani Alves, només ha disputat els últims 22 minuts amb l’equip carioca. Així els argentins liderats pel jugador del FC Barcelona han tingut el domini de la pilota en els primers minuts. El camp del Rosario Central, conegut com ‘El Gigante de Arroyito’, s’ha omplert amb 42.000 seguidors de l’albiceleste. Però els brasilers no s’han encongit i a la primera que han pogut s’han posat per davant en el marcador. Luisao, en el 23, feia el primer. I set minuts més, tard, Luis Fabiano, posava el 0 a 2 en el marcador.

Un cop dur

A partir d’aquest moment, l’Argentina s’ha vingut a baix mentre que Brasil cada cop s’ho ha anat creient una mica més. Tot i així, després del descans Dátolo ha retallat distàncies en el minut 65. Però ha estat un miratge ja que un minut més tard Luis Fabiano feia el definitiu 1 a 3.

Ja amb aquest resultat, el seleccionador de Brasil, Dunga, ha decidit donar entrada al blaugrana, Dani Alves.
La classificació d’Argentina, complicada
Amb aquest triomf de Brasil la selecció de Dunga ha aconseguit el bitllet per estar en el pròxim Mundial que es celebrarà l’estiu que ve a Sud-àfrica. Per la seva banda, l’Argentina es juga alguna possibilitat de estar a la cita mundialista dimecres que ve. Serà davant Paraguai i ho farà com a visitant.