L’Inter esclafa el Milan (0-4)

29.08.2009 23:46

El derbi milanès de l’Scudetto ha tingut color 'nerazzurri'. El rival del barça a la Champions ha golejat el Milan per 0-4 en una exhibició de l’equip de Samuel Eto’o.

L’Inter de Milà s’ha exhibit a San Siro en el derbi ciutadà. El rival del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions ha golejat el Milan per 0-4 en un gran partit dels deixebles de José Mourinho. Els exblaugranes Samuel Eto’o i Thiago Motta han sortit en l’onze inicial i han estat decisius en la victòria 'nerazzurri'. L’italobrasiler ha marcat el 0-1, mentre que el camerunès ha estat objecte del penal marcat per Milito i que ha suposat el 0-2. El també exblaugrana Ronaldinho ha sortit en l’onze inicial del Milan, però ha estat substituït en el minut 65 per l’exmadridista Huntelaar.

Sneijder i Motta lideren l’equip

El migcampista fitxat recentment del Reial Madrid Sneijder i l’exblaugrana Thiago Motta han estat els motors interistes, que en tot moment han estat molt superiors als homes de Leonardo. El 0-1 en el minut 29, després d’una jugada de gran qualitat entre Eto’o, Milito i Motta, ha donat molta tranquil·litat al joc de l’Inter que, en el minut 36, s'avançava amb un 0-2 gràcies a un penal de Gattuso comès sobre Samuel Eto’o i que transformava Diego Milito. Abans del descans, el lateral Maicon marcava el 0-3 que decantaria el partit definitivament del costat visitant.

Segueix el domini 'nerazzurri' en el segon temps

ETOxO_INTER.jpgL’Inter va jugar encara amb més tranqulitat en el segon temps. Samuel Eto’o va poder ampliar encara més el marcador amb dues bones ocasions. La primera, en el minut 53, amb un xut que sortia alt i, en el 63, amb un gol anul•lat per fora de joc. El 0-4 definitiu el marcava Stankovic amb un potent xut des de fora de l’àrea. L’Inter aconsegueix la primera victòria de la Lliga després de cedir un empat a un gol contra el Bari en la primera jornada del campionat.

El Rubin Zazan defensarà el liderat

Aquest diumenge a les 14.00 h el Rubin Kazan defensarà el liderat de la Lliga russa al camp de l’Spartak de Moscou, segon classificat. Quan es porten 19 jornades del campionat, el rival blaugrana a la Champions és el líder amb 40 punts, un més que l’Spartak.

L’altre equip del grup F de la Champions, el Dinamo de Kíev rebrà el dilluns a les 18.00 h el Metalurg Donestk. El Dinamo és líder destacat de la Lliga ucraïnesa amb 79 punts, a 15 de Xakhtar, segon classificat.