El Xakhtar, endavant en la Copa (1-6)

15.08.2009 19:06

El Xakhtar s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa d’Ucraïna després de golejar el Dnister per 1-6. El rival blaugrana a la Supercopa d’Europa s’ha mostrat molt superior al seu rival tot i jugar amb un equip amb jugadors poc habituals.

El campió de la Copa de la UEFA no ha tingut cap problema per golejar el modest Dnister per 1-6 i classificar-se pels setzens de final de la Copa d’Ucraïna. El rival del Barça a la Supercopa d’Europa ha deixat encarrilat el partit i l’eliminatòria en el primer temps amb un 0-3, amb gols de Kobin (min.13), William (min.37) i Fomin (min.38).

En el segon temps, l’equip de Lucescu ha marcat tres gols més. Jadson (min.52), Polyonskyy (min. 74) i Aghahowa (min. 81). Abans, el Dnister ha retallat diferències i ha col•locat l’1-5 en el marcador al minut 76, però no ha fet perillar la victòria del Xakhtar.

Europa League abans de la Supercopa

Abans de la final de la Supercopa d’Europa que l’enfrontarà amb el Barça el 28 d’agost, el Xakhtar haurà d’afrontar el play-off de la UEFA Europa League, l’antiga Copa de la UEFA, en una eliminatòria a doble partit contra el Sivasspor de Turquia. L’anada es jugarà en terres turques el 20 d’agost i la tornada tindrà lloc a Donetsk el 25 d’aquest mes.
El Manchester City debuta amb victòria (0-2)
El Manchester City, rival del Barça en la propera edició del Trofeu Joan Gamper, ha debutat amb victòria a la Premier League. L’equip entrenat per l’exblaugrana Mark Hugues s’ha imposat al Blackburn Rovers per 0-2, amb gols d’Adebayor al minut 3 i Gallagher al minut 90.