El Xakhtar goleja en el derbi (4-1)

10.08.2009 09:25

El rival del Barça a la Supercopa d’Europa va apallissar el Metallurg Donetsk (4-1) en el derbi ciutadà de la quarta jornada de la Lliga d’Ucraïna. El Xakhtar es manté segon a la classificació a dos punts del Dinamo de Kíev.

Tot i la recent eliminació de la Lliga de Campions , el Xakhtar Donetsk es manté sòlid a la Lliga d’Ucraïna on no perd de vista el líder i actual campió, el Dinamo de Kíev. Aquest diumenge, l’equip de Mircea Lucescu va golejar el Metallurg per 4-1 en el derbi ciutadà disputat al RSK Oympiyskiy de Donetsk. El campió de la UEFA no va tenir problemes per superar el Metallurg tot i que no va sentenciar el partit fins a la segona part.

Gladkiy decideix el partit

Xakhtar-_Metallurg.jpgUn gol en pròpia porta de Checher en el minut 11 de partit va avançar el Xakhtar en el marcador que va haver d’esperar fins al segon temps per encarrilar la victòria. En els minuts 48 i 60, Gladkiy va sentenciar el partit amb dos gols més. Kingsley ,en el minut 72, aconseguia l’únic gol del Metallurg i que afegia una mica d’emoció al partit. Però en temps afegit, Kucher arrodonia la victòria del Xakhtar amb el 4-1 definitiu. Quan s'han disputat 4 jornades de la Lliga, el Xakhtar és segon amb 10 punts a dos del líder i actual campió, el Dinamo de Kíev.
Dissbate, debut a la Copa
El proper dissabte 15 d’agost, el Xakhtar debutarà a la Copa d’Ucraïna en el partit d’anada dels 1/32 de final al camp del Dnister d’Ovodiopol. El 20 d’agost afrontarà en terres turques l’anada del play-off de la UEFA Europa League contra el Sivasspor.