Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les proves mèdiques, tret de sortida


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

19.07.2009 11:08

Les proves mèdiques, tret de sortida

www.fcbarcelona.cat


El curs 2009/10 ha començat aquest diumenge per a alguns dels futbolistes del Barça, que han donat el tret de sortida a la pretemporada amb les habituals revisions mèdiques prèvies.


2009-07-09_REVISION_ANDREU_FONTALSx_MUNIESA_01.jpgLes proves mèdiques s’han iniciat cap a les 9.30 hores als Serveis Mèdics del club. Per parelles, els jugadors del Barça Atlètic han anat superant les respectives proves físiques. Són deu els homes del filial blaugrana que han hagut de superar aquesta revisió, a més dels tres del primer equip.

Finalment, Touré Yaya i Abidal no han estat citats aquest diumenge i faran la seva revisió dilluns, amb el gruix del primer equip.

Montoya i Dalmau, els primers

2009-07-09_REVISION_ANDREU_FONTALS_01.jpgMartín Montoya ha estat el primer a arribar, el més matiner, a les 8.50 hores, acompanyat pel seu pare. Juntament amb Albert Dalmau, han estat els primers jugadors que han passat la revisió mèdica. Fontàs i Muniesa, Espasandín i Rueda, i Jonathan i Gai han estat les altres parelles que han hagut de fer-les al matí.

A la tarda, cinc més

A la tarda han continuat les revisions. Seran Jeffren i Rochina, Pedro i Víctor Sánchez i també Keita els qui les han superat.

2009-07-19_REVISIONES_MEDICAS_PRIMER_EQUIPO_006.JPGCal recordar que les proves que passaran tots els jugadors seran una ecocardiografia, un electrocardiograma, una prova d’esforç i una podològica, a banda dels tests d’antropometria per controlar el pes i el percentatge de greix.

Amb l’ecocardiografia es mesuraran les cavitats del cor i es comprovarà com funcionen les vàlvules cardíaques, mentre que en l’electrocardiograma es valorarà el funcionament del cor. Per acabar, la prova d’esforç servirà per veure l’estat físic en què es troben els jugadors i com reacciona el cor davant d’aquest esforç.
Les proves mèdiques, tret de sortida
Dilluns, la resta
El segon torn de revisions serà dilluns. Serà llavors quan la resta de jugadors del primer equip (a excepció dels que encara tenen vacances) començaran la seva pretemporada. Abans, però, tots els jugadors, inclosos els que s’han fet les proves mèdiques aquest diumenge, hauran de fer-se una analítica.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana