Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Millores al vestidor de la Ciutat Esportiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

05.07.2009 11:13

Millores al vestidor de la Ciutat Esportiva

Llorenç Tarrés / Jesús Carrillo


Els vestidors del primer equip de futbol a la Ciutat Esportiva s'estan condicionant, aquests dies, amb la instal·lació d'una zona d'aigües que afavoreixi el tractament i la recuperació dels jugadors.


Aprofitant les merescudes vacances de l’equip de Josep Guardiola, el Departament de Patrimoni del FC Barcelona està duent a terme aquest dies algunes obres de remodelació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es tracta del vestidor del primer equip, ubicat a sota de la graderia del camp principal, on s’està instal·lant una nova zona d’aigües.

Com al Camp Nou

_M3_1844.jpgAquest era l’últim aspecte, respecte al vestidor del Camp Nou, que encara no estava resolt. Quan els jugadors tornin de les vacances, ja tindran un espai similar a la zona de recuperació que ja hi ha a l’estadi. El club hi està instal·lant una sauna, piscines d’hidromassatge, un jacuzzi i banys de contrastos, amb una piscina d’aigua a 14 graus de temperatura i una altra a 40 graus, al costat.

La recuperació, fonamental

_M3_1839.jpgUn petit balneari que quan estigui enllestit posarà a l’abast dels jugadors del Barça tots els elements indispensables per a una bona recuperació i un bon treball muscular. La posada a punt, abans i després de cada partit, esdevé molt important amb vista a una temporada amb molts objectius per complir i més de 60 partits per jugar, al marge d’amistosos i partits de seleccions.

Bona part de la nova zona d’aigües podria estar enllestida durant aquest mes de juliol, coincidint amb la tornada a Barcelona dels primers integrants de l’equip. Amb tot, cal tenir present que el gruix de jugadors del primer equip no treballarà a la Ciutat Esportiva, de manera conjunta i estable, fins a partir del 10 d'agost, després de l'estada a Londres i de la gira per la costa oest dels EUA.

Un any intens a Sant Joan Despí

Aquesta nova millora respon a les peticions del cos tècnic per adequar el màxim possible les instal•lacions de la Ciutat Esportiva a les necessitats del primer equip, que va traslladar el treball diari des del Miniestadi i el camp de la Masia a Sant Joan Despí el mes de gener.

Aleshores es van fer uns primers treballs, de caràcter urgent, com ara la creació d’una zona de treball i de vestidors per al Barça Atlètic i els equips base o la creació d’una sala de premsa per als periodistes.
Millores al vestidor de la Ciutat Esportiva

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Més novetats a partir del setembre
A més d'aquests canvis, ben aviat es podria dur a terme noves obres de remodelació a la Ciutat Esportiva. Seguint el model del camp principal de Sant Joan Despí, es podria canviar, al llarg d'aquesta temporada, la gespa dels camps d’entrenament número 2 i 3. I és que el cos tècnic blaugrana vol que els jugadors treballin sempre amb la mateixa gespa del Camp Nou, per la qual cosa es replantarà l’herba dels camps secundaris.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana