Alves, cap a quarts (3-0)

28.06.2010 22:33

Alves, 90 minuts en el viatge cap a quarts (3-0)

El defensa blaugrana Dani Alves ja celebra amb el Brasil el passi als quarts de final del Mundial després de golejar Xile per 3 a 0. Alves ha jugat tots els minuts d’un partit on Brasil s´ha imposat gràcies a la superioritat ofensiva.

La selecció brasilera ha derrotat un combinat xilè que ha mirat de plantar cara des de l’inici del matx però que ha acabat abaixant els braços quan ha vist com els de Dunga materialitzaven les primeres ocasions. Juan, Luis Fabiano i Robinho han estat els golejadors en la victòria de la canarinha. El proper rival del Brasil serà Holanda, que s’ha desfet d’Eslovàquia per 2 a 1.

Brasil amb una bala ja mata

Dibujo2.JPGSi d’alguna cosa pot presumir l’equip de Dunga, entre moltes altres coses, és de tenir una enorme efectivitat de cara a porteria. En la primera ocasió clara del partit ja ha arribat l’1 a 0. Una centrada des de la cantonada servida per Maicon l’ha rematada amb el cap Juan al fons de la xarxa. Tres minuts després, Luis Fabiano ha aprofitat una passada de Kaká per regatejar Bravo i anotar el 2 a 0 a plaer.

Robinho liquida Xile

Malgrat que el conjunt de Marcelo Bielsa ha tingut alguna bona oportunitat per escurçar diferències, Robinho ha acabat amb el somni xilè en el moment en què ha marcat el tercer del Brasil. Amb Xile volcada a l’atac, els brasilers han disposat d’algunes oportunitats clares per ampliar la distància però els ha faltat encert. Alves, després de connectar un fort xut des de fora l’àrea, ha estat un dels qui ha tingut el gol més a prop.

El partit de quarts de final entre el Brasil i Holanda es disputarà el proper divendres dia 2 de juliol a les 16:00h a Port Elizabeth.