Un gran Bayern espera rival a Madrid (0-3)

27.04.2010 22:34

El Bayern de Munic s’ha imposat novament a l’Olympique de Lió i s’ha classificat per a la final de Champions. Tres gols d’Ivica Olic han sentenciat l’eliminatòria.

Ja es coneix el primer finalista de la Lliga de Campions. Es tracta del Bayern de Munic, dirigit per Louis Van Gaal, que s’ha desfet amb molta autoritat de l’Olympique de Lió. Després de l’1-0 a l’Allianz Arena, els bavaresos han certificat el bitllet per a la final de Madrid amb un nou triomf per 0-3 a Gerland. El croat ha estat l’heroi de la nit en apuntar-se els tres gols del matx.

Per la via ràpida

El quatre vegades campió d’Europa, amb l’exblaugrana Van Bommel de titular, ha sortit amb les idees molt clares. Volia marcar un gol en camp contrari que li facilités les coses. Al primer minut, Muller ja ha disposat d’una magnífica ocasió, però, a boca de canó, ha enviat la pilota fora. L’atacant s’ha redimit poc després, amb una passada cap a Olic, que no ha perdonat davant del porter Lloris. L’equip francès ha intentat reaccionar sense massa convenciment.

Recital Olic

Sobretot quan s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Cris (min 59). La sentència arribaria de nou de la mà d’Olic, al minut 67. El 0-2 ha fulminat totes les esperances de l’Olympique de Lió. Per si quedava algun dubte sobre qui seria el primer classificat per a la final de la Champions, el mateix Olic ha signat amb el cap el 0-3 definitiu (min 78). El Barça i l’Inter ja saben qui els espera al Santiago Bernabéu: el Bayern de Munic.