L’Inter, com el Barça (3-1)

24.04.2010 21:15

El rival del Barça a les semifinals de la Champions va guanyar per 3-1 l’Atalanta. Els de Mourinho van capgirar el gol inicial de Tiribocchi amb dianes de Milito, Mariga i Chivu.

L’Inter afrontava una situació molt similar a la del Barça. Rebia un candidat al descens i, amb més dificultats de les previstes, superava el tràmit per un resultat idèntic: 3-1. Mourinho ha volgut reservar alguns dels jugadors més habituals, i ha deixat a la banqueta Motta, Lucio, o Cambiasso, mentre que Maicon ha vist el partit des de la graderia.

Contundència i equilibri

El partit no va començar bé per als llombards. En el primer minut Simone Tiribocchi va marcar per a l’Atalanta i va revifar les esperances per sortir de la zona de descens. Els de Mourinho van saber sobreposar-se i, amb la seva característica contundència, van capgirar la situació.

Diego Milito va empatar el partit aprofitant una errada de la defensa visitant en el minut 24. Deu minuts després, el kenià Mc Donald Mariga va capgirar el marcador rematant una centrada de Samuel Eto’o, que va jugar tot el partit.

Plàcid segon temps

Ja, en la segona part, l’Inter va dominar plenament la situació davant d’un Atalanta que lluitava per aconseguir l’equilibri perdut, però sense sort. Finalment, Cristian Chivu, quan quedaven 13 minuts per al final, va marcar el 3-1 amb un xut des de fora de l’àrea. L’Inter recupera provisionalment el lideratge de la Serie A en espera del partit que aquest diumenge jugarà la Roma contra la Sampdoria a l’estadi Olímpic de la capital italiana.