L’Arsenal deixa escapar la victòria en l’últim minut

27.03.2010 18:42

L’Arsenal, que s’enfronta el proper dimecres contra el Barça en el partit d’anada de quarts de final de la Lliga de Campions, ha empatat a 1 davant del Birmingham.

D’aquesta manera, el rival del Barça ha perdut una gran oportunitat d’aconseguir el lideratge, i se situa tercer amb 68 punts per darrere del Manchester i del Chelsea.

Primera part sense gols

El conjunt anglès ha pressionat molt durant la primera part. Tot i així, no ha aconseguit marcar cap gol. No ha estat fins al minut 81 de la segona part quan Nasri ha aconseguit apropar-se a porteria i marcar el 0-1.

Gol sorpresa en temps de descompte

Tot indicava que l’Arsenal aconseguiria la victòria, però al minut 92, ja en temps de descompte, el Birmingham ha donat la sorpresa aconseguint l’empat amb un gol de Philips.

D’aquesta manera, tot i lluitar per la victòria d’una manera molt activa, especialment durant la segona part, l’Arsenal s’haurà de conformar amb aquest empat que dificulta el camí cap al lideratge.
Abans del Barça
El conjunt de Pep Guardiola s’enfrontarà a l’Arsenal aquest dimecres 31 de Març a l’Emirates en el partit d’anada de quarts de final. El de tornada es disputarà el proper 6 d’abril al Camp Nou.