Nova victòria de l’Stuttgart (2-1)

27.02.2010 18:11

Després d’un bon partit i de dos fantàstics gols de Cacau l’Stuttgart ha superat l’Eintracht de Frankfurt per 2-1. Amb aquest resultat els de Gross se situen vuitens.

Després dels cinc gols que la setmana passada li va marcar al Colònia (1-5), l’Stuttgart segueix mantenint la ratxa de victòries a la Bundesliga. Aquest cop li ha tocat rebre la derrota a l’Eintracht de Frankfurt en un partit amb un clar protagonista: Cacau. El davanter brasiler, que ja va fer el gol contra el Barça, ha marcat els dos que han donat la victòria a l’Stuttgart. Han arribat en els minuts 41 i 45 de la primera meitat.

Cacau, set gols en tres partits

Els tres gols del partit han arribat pocs minuts abans del final de la primera part. El primer ha estat el de l’equip visitant, que l’ha marcat Benjamin Köhler al minut 39 de partit.

Cacau ha capgirat el marcador amb dos nous gols, el segon des de més de vint metres de distància. El brasiler ha marcat set gols en els tres últims partits disputats per l’Stuttgart: quatre al Colònia, un al Barça i els dos últims d’aquest dissabte a l’Eintracht de Frankfurt.

El proper 17 de març l’Stuttgart s’enfrontarà al Barça a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Camp Nou, en un partit en el qual, tot i el petit avantatge dels blaugranes, els alemanys intentaran donar la sorpresa.