Alves, 3 setmanes de baixa; Touré, 10-15 dies

06.02.2010 23:00

El partit contra el Getafe deixarà conseqüències per al Barça de cara a la pròxima jornada. I és que Piqué i Márquez han estat expulsats amb vermella directa, mentre que Alves i Touré s'han lesionat aquest dissabte.

El lateral brasiler, que al matí ha rebut l'alta mèdica, pateix una ruptura muscular del terç proximal del bessó intern de la cama dreta. Els serveis mèdics del club preveuen un temps de recuperació aproximat de tres setmanes.

2009-12-30_ENTRENO_08.JPGEs dóna la circumstància que Pep Guardiola comptava amb Alves per a l'onze inicial, però el '2' del Barça ha notat molèsties al bessó durant l'escalfament i, finalment, s'ha quedat fora del partit. Maxwell ha estat el seu substitut.

Touré: ruptura a l'adductor

Pel que fa a Touré, que contra el Getafe disputava el seu partit oficial número 100 amb el Barça , s'ha fet un trencament muscular a l'adductor mig de la cama esquerra i estarà de baixa de 10 a 15 dies. El migcampista, que després de l'expulsió de Piqué (minut 25) ha passat a jugar de defensa central, ha demanat el canvi per les molèsties musculars que patia. Ha estat Márquez qui l'ha substituït.

Els expulsats

2010-02-05_PARTIDO_22.JPGEl central mexicà, però, no ha pogut acabar el partit, ja que ha estat expulsat en el temps de descompte. Márquez ha comès penal sobre Kepa i, com que era l'últim jugador, ha vist la vermella directa. Un altre central, Piqué, també ha estat expulsat, en aquest cas per una dura entrada sobre Mané a la primera part.

Aquestes dues expulsions comportaran, com a mínim, un partit de sanció per a cada jugador i, per tant, Guardiola haurà de fer molts canvis en defensa al camp de l'Atlètic de Madrid.
Bona entrada
El partit contra el Getafe ha comptat amb una assistència de 74.859 persones, una xifra que se situa en la mitjana d'aquesta temporada. Cal destacar també el número d'entrades venudes, que s'ha enfilat fins a les 22.492.