El Valladolid, l’assignatura pendent de Messi

22.01.2010 14:02

L’equip de Mendilibar és un dels pocs de Primera Divisió que no ha rebut cap gol de Leo Messi. Vila-real i Xerez també poden presumir de no haver encaixat cap gol de l’argentí.

Marcar-li un gol al Valladolid és una de les seves assignatures pendents, si és que a Messi li queda alguna cosa per demostrar a hores d’ara. En els tres partits que ha jugat contra l’equip castellà, el crac argentí s’ha quedat a zero, cosa que no passa de simple anècdota per a un jugador que, amb només 22 anys, ja ha superat la xifra de 100 gols en partits oficials amb el primer equip blaugrana.

No coneix la derrota davant el Valladolid

vall-fcb_x5x.jpgTot i que no ha vist porteria contra el Valladolid, el balanç de Messi davant els castellans és força bo, ja que ha guanyat dos dels tres partits i ha empatat l’altre, amb vuit gols a favor del Barça i només un en contra. D’aquests enfrontaments destaca el 6-0 de la temporada passada al Camp Nou, en què el ‘10’ blaugrana no va marcar però va oferir una actuació excel•lent.

Vila-real i Xerez, els altres dos reptes

Si Messi aconsegueix marcar al Nuevo José Zorrilla, el Vila-real i el Xerez seran els dos altres conjunts de Primera Divisió que encara no hauran encaixat un gol de l’astre argentí. El primer examen serà el 25 d’abril contra el Xerez al Camp Nou, en la 34a jornada, i en la següent, a El Madrigal, Messi podrà trencar l’estadística contra el Vila-real.
Messi, un malson per a Sevilla i Atlètic de Madrid
El Sevilla i l’Atlètic de Madrid són els equips de Primera Divisió que més han patit el potencial golejador de Leo Messi. El blaugrana els ha marcat set gols en els set partits de Lliga disputats. Contra els matalassers l’estadística augmenta si es comptabilitzen els tres gols que Messi va marcar al Vicente Calderón en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei.