Touré fa les maletes

25.01.2010 00:38

Touré Yayá tornarà a Barcelona abans d’hora després que Costa d'Ivori hagi caigut eliminat en els quarts de final de la Copa d’Àfrica davant Algèria per 2-3 i després d'una pròrroga.

El somni de Touré de proclamar-se campió de la Copa d’Àfrica finalitzar abans d'hora. Costa d'Ivori va caure eliminat en el partit de quarts de final davant Algèria per 2-3 després d’un partit vibrant entre dos equips bolcats en atac. Touré va sortir en l'onze inicial i va jugar els 120 minuts del partit.

Un final de bogeria

Els elefants van inaugurar molt aviat el marcador. En el minut 4, Salomó Kalou marcava el 1-0. Poc abans del descans, Algèria aconseguia igualar el marcador per mediació de Karim Matmour.

Semblava que el partit s’abocava a la pròrroga amb l’1-1 al marcador quan al minut 90, un gran gol de Keita amb un xut que va entrar per l'escaire, retornava l'avantatge a Costa d'Ivori. Però quan a les graderies ja es celebrava el pas a la semifinal, Bouguerra marcava de cap el 2-2 que conduïa el partit cap a la pròrroga.

Bouguerra decideix a la pròrroga

Tot just començar el temps suplementari, de nou Bouguerra marcava per als magrebins i posava Algèria per davant en el marcador per primera vegada en tot el partit. Totes dues seleccions van disposar d'ocasions per marcar però el marcador ja no es mouria i els ivorians quedaven eliminades abans del previst ja que la selecció de Touré Yaya era una de les màximes candidates per la victòria final.
Ghana, l'altra semifinalista
La selecció de Ghana va obtenir el bitllet per a la semifinal després de derrotar a la selecció amfitriona, Angola, per 0-1. El gol de la victòria el va marcar Gyan en el minut 15 de partit. Ghana s'enfrontarà a la semifinal al guanyador del Zàmbia-Nigèria mentre que Algèria ho farà davant la selecció que surti de l'eliminatòria entre Egipte i el Camerun.