La Costa d’Ivori, classificada (3-1)

15.01.2010 22:04

La Costa d’Ivori, amb Touré Yaya en l’onze titular, ha certificat el passi als quarts de final de la Copa d’Àfrica després de derrotar Ghana per 3 a 1. Gervinho, a la primera part i Tiene i Drogba a la segona han estat els golejadors.

Touré Yaya segueix endavant a la Copa d’Àfrica després que la seva selecció, la Costa d’Ivori, s’imposés per un clar 3 a 1 al combinat de Ghana. L’equip dirigit per Vahid Halihodzic, molt ben ordenat i molt efectiu de cara a gol, ja espera rival als quarts de final de la competició.

Gervinho decanta la balança

El davanter del Lille, Kouassi Gervinho, ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. Una jugada que ha iniciat el migcampista del Barça, Touré Yaya, i que ha seguit en forma d’assistència perfecte Kalou ha acabat significant l’1 a 0 per als ivorians al minut 23.

Sentència a la represa

Un llançament magistral de falta de Tiene al minut 66 ha deixat molt tocada una selecció que encara esperava la remuntada. La sentència definitiva ha arribat després que Drogba, en l’últim minut, anotés el tercer. En el darrer sospir, un penal transformat per Gyan ha permès als ghanesos fer el gol de l’honor.

El grup dels dos partits
Al grup de la Costa d’Ivori és on hi havia la selecció de Togo. La sortida dels togolesos de la competició, després de patir el terrible atemptat, fa que tres seleccions, Burkina Faso, Ghana i els ivorians es disputin les dues places que donen accés als quarts de final. Per tant, la Costa d’Ivori ja ha acabat els partits de la fase de grups.