Mali es complica la vida (0-1)

14.01.2010 19:51

La derrota contra Algèria per 1-0 en la segona jornada de la fase de grups de la Copa d’Àfrica complica molt la classificació de la selecció de Mali per als quarts de final. El migcampista blaugrana, Seidou Keita, ha jugat els 90 minuts.

Un miracle va fer que els malians empatessin un partit que tenien 4-0 en contra al minut 79 en la primera jornada, i només un altre miracle podria dur als de Stephen Keshi als quarts de final de la Copa d’Àfrica després de caure per 0-1 contra Algèria. Un gol al minut 43 dels algerians que no ha tingut resposta per part de Mali ha acabat amb gran part de les aspiracions de l’equip del blaugrana Keita de seguir endavant a la competició.

Algèria s’emporta el duel de veïns

El duel de països veïns entre Mali i Algèria de la segona jornada de la fase de grups ha acabat decantant-se a favor de l’equip dirigit per Rabah Saadane. Un gol del defensa del Nacional de Madeira, Rafik Halliche, quan faltaven dos minuts per al descans ha donat els primers tres punts de la competició als algerians.

Només val guanyar
El migcampista del FC Barcelona Seidou Keita es jugarà ser o no ser als quarts de final amb la seva selecció el proper diumenge contra Malawi en la darrera jornada. Mali està obligada a guanyar i esperar resultats per poder passar ronda.