El Barça amplia diferències

07.12.2008 23:16

David Puig

El Barça ha tornat a treure profit d’una jornada en que ha ampliat diferències amb els seus rivals excepte amb el Sevilla que ha guanyat al R. Madrid per 3-4. Els madridistes Robben i Marcelo es perdran el clàssic per targetes.

El Barça és més líder un cop finalitzada la 14ª jornada de Lliga. Els blaugranes encapçalen la classificació amb 35 punts, seguits del Vila-real amb 29. Per darrera venen el València i el Sevilla, tots dos amb 27 punts mentre que el R. Madrid baixa fins la cinquena posició amb 26 punts, a nou del Barça.

Partit vibrant al Santiago Bernabeu

El Sevilla s’ha imposat per 3-4 al R. Madrid en un partit emocionant fins el final. Els andalusos s’han avançat en el minut tres amb un gol d’Adriano. Raúl empatava en el 18 pero el Sevilla ha arribat al descans amb un 1-3 gràcies als gols de Romaric i Kanouté.

En el segon temps, l’equip de Schuster ha reaccionat i amb gols d’Higuain i Gago he empatat el partit. En el minut 77, el R. Madrid s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Robben que es pot perdre el clàssic del Camp Nou
com Marcelo, que ha vist la seva cinquena targeta groga. A cinc minuts del final, Renato ha marcat el definitiu 3-4 que suposa la cinquena derrota madridista i la primera que pateix al Bernabeu.
Jornada 15ª

Aquests son els partits que jugaran la propera jornada els primers classificats de la Lliga de 1ª Divisió: