València i Vila-real aguanten l’embranzida blaugrana

30.11.2008 21:16

El València i el Vila-real han aguantat l’estirada blaugrana guanyant els seus respectius partits en la jornada d’aquest diumenge. El R.Madrid, després de perdre al camp del Getafe, es despenja a sis punts del Barça.

El València i el Vila-real han fet els deures i després de guanyar els seus respectius partits han pogut aguantar l’embranzida del Barça. En canvi, el Reial Madrid es despenja a sis punts del líder després de perdre dissabte al camp del Getafe per 3-1. Després de la seva victòria per la mínima al camp del Recreativo (1-2), el Vila-real es converteix en el principal perseguidor del Barça i s'enfila fins a la segona posició de la taula amb 28 punts, a quatre del líder.

El València pateix fins el final

El proper rival del Barça a la Lliga ha patit per guanyar el Betis (3-2) en un partit emocionant fins al final. Els locals s’han avançat amb un 2-0 en el marcador gràcies als gols de Villa (10’) i Mata (20’). El Betis ha reaccionat en el segon temps i ha estat capaç d’empatar amb gols de Juanma (56’) i Emanà, de penal (63’). En aquesta jugada ha estat expulsat Marchena, que es perdrà el partit del Camp Nou. També és dubte Edú, que s’ha retirat lesionat en el minut 38.

MATA_CELEBRA_GOL.jpgEn ple domini bètic i amb el València jugant amb 10 jugadors, ha arribat el gol de la victòria valencianista. En el minut 73 Baraja ha rematat de cap una falta llançada a l’interior de l’àrea. Després d’aquesta victòria, el València passa a ocupar la tercera posició, amb 27 punts, i supera el Reial Madrid, que ara és quart amb 26.

Còmoda victòria del Vila-real al Nuevo Colombino (1-2)

El Vila-real s’ha sobreposat a les nombroses baixes i no ha patit gaire per imposar-se al Recreativo per 1-2. Cazorla, en el minut 26, inaugurava el marcador amb un xut des de fora de l’àrea. El 0-2 seria obra d’Ibagaza després de transformar magistralment una falta poc abans del descans. En el segon temps, l’equip andalús ha retallat diferències gràcies a un penal transformat per Colunga en el minut 83.

Una altra bona notícia per al Vila-real ha estat el retorn de Nihat als terrenys de joc després de dos mesos de baixa per lesió. El turc ha substituït Rossi en el temps afegit. Després d’aquesta victòria, l’equip de Pellegrini puja fins a la segona posició, amb 28 punts, a quatre del Barça.

Victòria per la mínima del Xakhtar
El proper rival del Barça en l’últim partit de la fase de grups de la Champions ha guanyat el Karpaty per 1-0 en el partit de la 17a jornada de la Lliga d’Ucraïna. L’únic gol del partit l’ha marcat Gladky en el minut 67. Aquesta victòria permet a l’equip de Lucescu mantenir la cinquena posició de la classificació, ara que el campionat començarà la seva aturada d’hivern. El Xakhtar tindrà, doncs, tota la setmana que ve per preparar a fons el partit contra el Barça del 9 de desembre.