El Recre, proper rival del Barça, fora de la Copa

12.11.2008 23:10

El conjunt de Josep Guardiola s’enfrontarà aquest diumenge amb el Recreativo, en el partit corresponent a l’onzena jornada de Lliga, un equip que aquest dimecres ha caigut eliminat a la Copa tot i vèncer contra l’Athletic Club (2-1).

Els de Huelva, però, han estat a prop de remuntar el 2-0 advers que arrossegaven del partit de San Mamés. En qüestió de sis minuts, del 24 al 30, els homes de Lucas Alcaraz han igualat l’eliminatòria i s’han posat amb un 2-0 que portava a la pròrroga. Però un gol de Llorente de penal, en el minut 76, ha condemnat els blanc-i-blaus, que no jugaran els vuitens de la Copa (2-1).

El Vila-real, un altre favorit eliminat

Si aquest dimarts el Real Unión protagonitzava la primera sorpresa de la Copa tombant el Madrid, aquest dimecres el Polideportivo Ejido, un altre equip de Segona B, ha tombat el Vila-real, actual segon classificat de la Lliga. Els andalusos han fet bo el 5-0 obtingut a l’anada i han aconseguit empatar a El Madrigal.

Numància i Màlaga, els altres de Primera que cauen

Els altres equips de Primera que han caigut eliminats han estat el Numància (contra l’Sporting de Gijón) i el Màlaga (contra el Mallorca), mentre que Espanyol, Racing, Betis, Atlètic de Madrid, Almeria, València, Valladolid i Deportivo sí que seran al sorteig de vuitens.
Dijous, els dos últims partits
Aquest dijous es disputaran els dos últims partits de la tornada del setzens de final de la Copa del Rei. L’Osasuna rep el Getafe, amb 0-0 en el partit d’anada, mentre que la Ponferradina, que milita a la Segona B, pot donar una altra de les sorpreses de la competició si és capaç de fer bo l’1-0 de l’anada contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.