El Basilea manté el lideratge

09.11.2008 12:41

El Basilea guanya el Vaduz (0-2) i manté el lideratge

El Basilea es manté al capdavant de la classificació de la lliga suïssa després de guanyar per 0-2 al camp del Vaduz. Derdiyok ha estat l’autor dels dos gols del rival europeu del Barça.

El davanter Derdiyok ha demostrat que està en un bon estat de forma. Dimarts va marcar el gol de l’empat del Basilea al Camp Nou i aquest diumenge ha marcat els dos gols del seu equip en el partit de la 14ª jornada de la Lliga suïsa al camp del Vaduz de Liechtenstein (0-2). Com ja va passar al Camp Nou, Derdiyok ha estat el revulsiu del seu equip en el segon temps.

El davanter d’origen turc ha entrat al terreny de joc després del descans i ha decantat un partit molt igualat del costat del Basile. El 0-1 l’ha marcat en el minut 72 després d’avançar-se a un defensa local. El 0-2 ha arribat en temps afegit quan Derdiyok ha culminat una ràpida acció de contracop. Després d’aquesta victòria, el Basilea mante el lideratge de la classificació amb 34 punts, dos més que el segon classificat, el Zurich, equip contra el que s’enfrontarà el proper diumenge i que podria sentenciar el campionat.

Tercera victòria consecutiva del Xakthar

GOL_XAKTHAR.jpgEl Xakhtar Donetsk es va imposar per 0-2 al camp del Tavriya en el partit de la catorzena jornada de la Lliga d’Ucraïna jugat aquets dissabte. L’equip de Lucescu s’ha refet de la derrota europea al camp de l’Sporting Clube i ha sumat la cinquena victòria a la Lliga. Fernandinho, en el minut 19, i Seleznyov, en el minut 71, han estat els golejadors de l’equip de Mircea Lucescu. Tot i la victòria, el Xakhtar es manté en la setena posició de la classificació amb 22 punts.
Gran partit al José Alvalade
L’Sporting Clube de Portugal, el proper rival del Barça el 26 de novembre a Lisboa, jugarà aquest diumenge a les 21.45 hores contra el Porto a l’estadi José Alvalade el partit corresponent a la quarta eliminatòria de la Copa de Portugal.