L’Sporting Clube es retroba amb la victòria (0-1)

02.11.2008 18:03

L’Sporting Clube va trencar una ratxa de tres partits sense guanyar a la Lliga portuguesa i es va imposar per la mínima al camp del Rio Ave (0-1). L’equip de Paulo Bento comparteix provisionalment el lideratge amb el Nacional i el Leixöes.

L’Sporting Clube de Portugal, un dels tres rivals del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions, es va imposar per 0-1 al Rio Ave i va trencar una ratxa negativa de tres partits consecutius sense conèixer la victòria. Un gol de Liedson poc abans del descans va donar tres punts d’or a l’equip dirigit per Paulo Bento.

Van aguantar amb deu

El conjunt lisboeta va fer un partit molt seriós davant un equip que, tradicionalment, sempre li ha creat problemes. A quatre minuts per al descans Liedson va marcar l’únic gol del partit. Al segon temps l’Sporting Clube va saber aguantar el resultat tot i l’expulsió de Derlei al minut 78. Després d’aquesta victòria, el rival del Barça a la Champions es col•loca provisionalment al capdavant de la classificació empatat a 13 punts amb el Nacional i el Leixöes.
El Xakhtar no va fallar
L’altre rival del Barça a la Champions, el Xakhtar Donetsk, no va fallar en el seu partit de Lliga i es va imposar al Zoria per 3-1 després de remuntar un 0-1. El bolivià Moreno, que va substituir el sancionat Brandao, va ser l’estrella del Xakhtar ja que va marcar dos dels tres gols del seu equip.