Remuntada i victòria del Xakhtar (3-1)

01.11.2008 17:05

El Xakhtar Donetsk ha aconseguit remuntar contra el Zorya un resultat que li era advers i s’ha acabat enduent la que ha estat la seva tercera victòria a la Lliga d’Ucraïna.

El conjunt que dirigeix Mircea Lucescu, un dels tres rivals del Barça a la lligueta de grups de la màxima competició europea, ha vençut el Zorya per un contundent 3-1 i deprés de remuntar un 0-1 en contra.

Empat a un al descans

Les coses no han començat gaire bé per al rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, que ha vist com, quan només havien transcorregut tres minuts de la primera meitat, el Zorya s’avançava en el marcador mitjançant un gol de Djihani. La reacció del Xakhtar, però, no s’ha fet esperar. I és que en el minut 23 Moreno aconseguia l’empat a un gol amb una rematada de cap. Amb l’1-1 en el lluminós s’ha arribat al descans.

Gran efectivitat

A la represa, l’equip entrenat per Mircea Lucescu, molt lluitador, ha obtingut la recompensa amb un gol de Wilian que ha arribat en el minut 68. De nou Moreno marcava el tercer i definitiu gol (80’) del Xakhtar Donetsk. El pròxim partit del conjunt d’Ucraïna tindrà lloc dimarts contra l’Sporting de Portugal, en partit corresponent a la Champions.
L’Sporting de Portugal, aquest dissabte a la nit
L’Sporting Clube de Portugal serà l’últim equip dels que integren el grup C de la Lliga de Campions a jugar el seu partit de competició nacional. Aquest dissabte a les deu de la nit l’equip de Paulo Bento jugarà al camp del Rio Ave, tretzè classificat de la Lliga de Portugal.