El Basilea empata a Zuric i és manté líder

05.10.2008 18:59

El proper rival del Barça a la Champions ha empatat a un gol al camp del Grasshopper i reforça el seu lideratge. El Xakhtar trenca la ratxa negativa fora de casa i guanya al camp del Chernomorets (0-3)

El Basilea, el següent rival del Barça a la Lliga de Campions, continua trepitjant amb peu ferm a la Lliga suïssa. L’equip de Christian Gross ha sumat un empat (1-1) al camp del Grassopper, quart classificat. El partit no ha estat gaire bo, massa travat i amb poques ocasions de gol.

Primer empat a la Lliga

El Basilea ha sumat el seu primer empat a la Lliga, en què ha aconseguit vuit victòries i ha encaixat dues derrotes. L’equip local, tercer fins al partit d’aquest diumenge, s’ha avançat en el marcador al minut 14 quan Ricardo Cabanas ha rematat des de la frontal de l’àrea una centrada de Callas. El Basilea ha estat a punt d’empatar al minut 43 amb un xut d’Streller que ha refusat el porter Jakupovic. El gol de l’empat ha arribat només començar el segon temps, quan Eduardo Rubio ha rematat de cap una centrada de Derdiyok, que tornava a l’equip després d’una lesió.

Quatre blaugranes contra tres suïssos

El play-off que jugaran les seleccions sub-21 d’Espanya i Suïssa, classificatori per a l’Europeu de Malmö, oferirà un enfrontament entre quatre jugadors del Barça i tres del Basilea. Bojan, Piqué, Pedro i Sergio Busquets es veuran les cares amb Derdiyok, Stocker i Ferati. L’eliminatòria es disputarà els dies 11 i 14 d’octubre.

Primera victòria del Xakhtar a domicili

GOL_XAKTHAR.jpgEl Xakhtar sembla no que no s’ha ressentit de la derrota contra el Barça de dimecres passat i ha sumat la seva primera victòria fora de casa a la Lliga després de guanyar per 0-3 al camp del Chronomorets. Luiz Adriano, amb dos gols, i Gladky han estat els golejadors de l’equip de Donetsk.

Gran partit al José Alvalade
L’altre rival del Barça al grup C de la Lliga de Campions, l’Sporting Clube, va rebre el Porto en el partit més destacat de la cinquena jornada de la Lliga portuguesa. L'Sporting, però, va caure derrotat per 1-2 a casa, tot i el gol de penal de Moutinho.