Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Hleb, solidari amb els infants del seu país


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

23.09.2008 18:15

Hleb, solidari amb els infants del seu país

www.fcbarcelona.cat


Alexander Hleb s'ha sumat a la iniciativa de la Bombers Humanitaris, organització que donarà una ambulància destinada a l'hospital psiquiàtric infantil de Minsk, ciutat bielorussa on va néixer el jugador.


Aquest dimarts al migdia, el jugador bielorús del Barça, Alexander Hleb, ha fet un recés en el procés de recuperació de la seva lesió al turmell per sumar-se a una iniciativa solidària. Els Bombers Humanitaris, una organització que porta ajuda humanitària a Bielorússia cada sis mesos, s’ha reunit amb Hleb a les instal·lacions del Camp Nou per explicar-li el projecte relacionat amb la seva ciutat natal.

La iniciativa consisteix a fer arribar una ambulància a l'hospital psiquiàtric infantil de Minsk, que acull prop de 125 infants. Durant uns minuts, Hleb ha conversat amb els organitzadors del projecte, que li han explicat els detalls d’aquesta iniciativa per la qual el bielorús s’ha mostrat molt interessat.

Ajudar és important

Després de fotografiar-se al costat dels organitzadors i de l'ambulància, Hleb ha reconegut: “Una iniciativa així és fantàstica. Tinc un gran respecte per la gent que fa això. És molt important per al nostre país. Hi ha molts nens que necessiten aquesta ajuda.”

Hleb ja coneix de prop iniciatives d’aquest tipus, ja que la seva dona col·labora en una organització que ajuda els nens i la gent gran més necessitats.
El blaugrana Hleb, amb el voluntari Eloy Ariza (a l'esquerra) i el president de Bombers Humanitaris Jesús Romero (a la dreta).
El blaugrana Hleb, amb el voluntari Eloy Ariza (a l'esquerra) i el president de Bombers Humanitaris Jesús Romero (a la dreta).


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana