El Basilea, a setzens de la Copa (0-1)

20.09.2008 19:50

El Basilea ha patit de valent per accedir als setzens de final de la Copa suïssa. El rival del Barça a la Lliga de Campions ha guanyat per 0-1 gràcies a un gol de Mustafi a deu minuts del final.

Amb un onze sense titulars habituals com Costanzo, Stocker, Huggel o Chipperfield, el Basilea ha tingut problemes a la primera part per crear perill a la porteria del Schötz, equip de la Segona Divisió suïssa. Cap dels dos equips ha gaudit, en aquests 45 minuts inicials, de cap ocasió clara de gol.

Mustafi decideix

A la represa el rival europeu del Barça ha millorat notablement i s’ha apropat sovint a la porteria rival. Streller ha disposat de la primera bona ocasió al minut 53 i Mustafi ha tornat a avisar al 65. El mateix Mustafi, però, no ha desaprofitat la segona que ha tingut, al 79, després d’una bona assistència de Rubio.

En el tram final de partit, ja amb el 0-1 en el marcador, el Schötz ha crescut i ha disposat de fins a tres ocasions per empatar. El resultat, però, no s’ha mogut més i el vigent campió de la competició, el Basilea, s’ha classificat per als setzens de la Copa suïssa.