Tarda de dilluns intensa al Camp Nou

14.09.2008 12:30

Sergi Nogueras/Roger Bogunyà

El Camp Nou tornarà a viure dilluns un dia intens abans d’un partit de Lliga de Campions.

La tarda del dia previ al Barça-Sporting Clube es presenta carregada d’activitats al Camp Nou. Cal recordar que l’expedició portuguesa aterrarà a Barcelona cap a les 12.05 hores.

L’agenda de l’Sporting Clube

L’entrenador de l’Sporting Clube, Paulo Bento, i un jugador oferiran la roda de premsa prèvia al partit a partir de les 18.30 hores a la sala de premsa del Camp Nou. Una hora més tard, a les 19.30, començarà l’entrenament de l’equip visitant al camp blaugrana, amb els quinze primers minuts oberts als mitjans de comunicació.

D'altra banda, ja es coneixen els 19 jugadors de l'equip portuguès que han estat convocats per al partit. Són Rui Patricio, Tiago, Abel, Pedro Silva, Polga, Tonel, Caneira, Grimi, Adrien, Miguel Veloso, Rochemback, Pereirinha, Moutinho, Romagnoli, Izmailov, Derlei, Postiga, Tiuí i Yannick.

L’agenda del Barça

120908entrenament.jpgEl conjunt blaugrana serà el que atendrà primer els mitjans. A les 17.00 hores compareixeran Josep Guardiola i Leo Messi a la sala de premsa, i la sessió d’entrenament començarà a les 18.00 hores, també amb els primers quinze minuts oberts als mitjans. Un cop conclogui l’entrenament, el primer equip blaugrana es concentrarà a l’hotel NH Constanza.

Dimarts, a les 11.00 hores, l’equip tornarà a exercitar-se, aquest cop a porta tancada. Tot seguit, cap a les 13.00 hores, els homes de Josep Guardiola tornaran a l’hotel de concentració.

Laurent Duhamel, l’àrbitre

La UEFA ha donat a conèixer aquest diumenge al matí quins seran els àrbitres del partit de dimarts. El francès Laurent Duhamel serà el col•legiat encarregat de dirigir el matx, mentre que els seus assistents seran Stèphane Duhamel i Christophe Capelli. Olivier Thural serà el quart àrbitre.
Entrenament de recuperació
L’equip s’ha exercitat aquest diumenge al matí al Miniestadi en una sessió dedicada a la recuperació del partit jugat dissabte davant el Racing ( 1-1 ). A l’entrenament hi han estat presents tots els jugadors del primer equip, amb l’excepció d’Alexander Hleb, que estarà de baixa tres o quatre setmanes.