Hleb, baixa entre 3 i 4 setmanes

13.09.2008 23:16

Alexander Hleb, que pateix un esquinç de grau 2-3 al turmell esquerre, estarà de baixa un temps aproximat d'entre 3 i 4 setmanes, segons han informat els Serveis Mèdics del club.

El '21' del Barça no recordarà amb satisfacció el seu debut a la Lliga al Camp Nou. Era el minut 37 de la primera part quan Alexander Hleb rebia una dura entrada de Pinillos a l'alçada del mig del camp que li ha impedit continuar el partit (1-1).

El jugador, que ha estat substituït per Iniesta, ha hagut d'abandonar el terreny de joc acompanyat pel metge i un recuperador, ja que gairebé no podia posar el peu a terra.

Més proves

L'exjugador de l'Arsenal té un esquinç de grau 2-3 al lligament lateral extern del turmell esquerre i del terç mig del mateix peu. Les proves que li han fet els Serveis Mèdics han descartat qualsevol afectació òssia.

En els minuts que ha estat al terreny de joc el davanter bielorús s'ha mostrat molt incisiu i ha donat profunditat al joc del Barça per les bandes.
Victoria del Basilea
El Basilea, rival del Barça a la Lliga de Campions, ha guanyat 2-0 en el partit de Lliga disputat aquest dissabte contra el Lucerna, cuer de la Lliga suïssa. Hoggel (min. 16) i Chipperfield (min. 84) han estat els autors dels gols davant les 20.000 persones que hi havia al seu estadi. El Basilea continua líder.