Victòria de Mèxic amb gol de Márquez (2-1)

11.09.2008 10:04

Mèxic es va imposar Canadà per 2-1 amb gol del blaugrana Márquez. L’Argentina i l’Uruguai no van passar de l’empat amb Messi i Cáceres com a titulars.

Mèxic va donar un pas de gegant per a la fase final del Mundial 2010 després de guanyar Canadà per 2-1. Els canadencs van oposar molta resistència i no va ser fins el segon temps quan la selecció d’ Eriksson va reaccionar. El jugador del Deportivo de La Corunya, Omar Bravo, va marcar l’1-0 en el minut 59. Tres minuts després, el blaugrana Márquez marcava el 2-0 amb un cop de cap rematant una centrada de Guardado. El central barcelonista va sortir com a titular i va jugar els 90 minuts.

Cuauthemoc_Blanco.jpgEn el minut 78, Ali Gerba retallava diferències per a Canadà. El moment emotiu del partit va ser quan en l’últim minut, Eriksson va donar entrada Cuauthémoc Blanco per rebre l’homenatge de l’afició en què va ser el seu últim partit amb la selecció. Amb la victòria contra Canadà, Mèxic encapçala en solitari la classificació del grup 2 de la Zona Nord, Amèrica Central i El Carib

Un altre empat d’Argentina (1-1)

MESSI_2.jpgSegon empat consecutiu de la selecció d’Argentina. L’equip de Basile va empatar a un gol davant la selecció del Perú a Lima. Messi va sortir en l’onze titular i va jugar tot el partit. Un gol en temps afegit del peruà Fano va igualar el 0-1 que va marcar Cambiasso en el minut 82. Argentina no va fer un bon partit tot i els detalls de Leo Messi. Amb vuit partits jugats del grup sud-americà, l’Argentina ocupa la tercera posició amb 13 punts, a quatre del líder, Paraguai.

L’ Uruguai deixa escapar un punt contra l’Equador (0-0)

MARTIN_CACERES.jpgL’ Uruguai no va passar de l’empat a zero contra l’Equador en el partit jugat a l’estadi Centenario de Montevideo. L’equip ‘celeste’ no van tenir idees per superar el dispositiu defensiu dels equatorians i van encaixar el tercer empat a casa d’aquesta fase classificatòria per al Mundial 2010. El blaugrana Martín Cáceres va jugar tot el partit i ho va fer en la demarcació de lateral esquerre.
La competició es reprèn a l’octubre
La fase classificatòria per al Mundial 2010 es reprendrà els propers 10 i 11 d’octubre. Abans, la selecció de Mèxic jugarà un partit amistós contra Xile a Los Angeles el 24 de setembre.