Victòria ajustada davant el Kazakhstan (1-2)

05.09.2008 20:09

La selecció sub-21 es va imposar amb alguns problemes al Kazakhstan (1-2). Piqué i Pedro van tenir protagonisme en una victòria que assegura la classificació per al play off que donarà accés a jugar la fase final de l'Eurocopa.

La selecció espanyola sub-21 es va assegurar el passaport per al play off classificatori per a la fase final de l'Eurocopa després de guanyar al Kazakhstan per 1-2 al Central Stadium de Almaty. El combinat de López Caro no va saber traduir en gols la seva gran superioritat i va acabar patint més del previst per endur-se la victòria.

Clar domini espanyol en el primer temps

Amb el blaugrana Piqué a l'onze inicial, Espanya va controlar el partit perfectament en els primers 45 minuts. La selecció del Kazakhstan, sense opcions per classificar-se per a l'Europeu, quasi no va inquietar la porteria de Asenjo. En canvi, el combinat de López Caro va poder haver arribat al descans amb una clara golejada a favor seu. Piqué, en el minut 15, va estar a punt de marcar a la sortida d'un córner però el seu cop de cap va sortir per damunt del travesser. El central blaugrana va ser un dels destacats tan en defensa com en la construcció del joc des de darrere.

Gran gol de Granero

Espanya inauguraria el marcador en el minut 25. El futbolista del Getafe, Granero va transformar un lliure directe des de l’angle de l'àrea gran. Espanya va poder ampliar el marcador però Xisco, molt actiu i incisiu, no va tenir sort en les bones ocasions què va disposar.

Ensurt després del descans

En el segon temps, la selecció espanyola va baixar el seu rendiment i el Kazakhstan, va saber-ne treure profit. En el minut 56, Kenbaev, va aconseguir empatar el partit després d'un ràpid contraatac que va agafar desprevinguda a la defensa d'Espanya.

Després de l'1-1, l'equip de López Caro va intentar, amb poc encert, tornar a avançar-se al marcador. El blaugrana Pedro va entrar en el minut 80 i va donar més frescor a l'atac de la selecció sub-21. Fins que a cinc minuts del final, una centrada de Raúl García va ser rematada al fons de la xarxa per un defensa local.

Amb aquesta victòria, Espanya s'assegura matemàticament la classificació per a la fase de play off que donarà accés a l'Eurocopa de Suècia.

Gai, titular amb Israel
El davanter del Barça Atlètic, Gai Asulin jugar amb la selecció d'Israel que va golejar Luxemburg (0-5) en el partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa sub-21. gai va sortir en l'onze inicial però no va marcar cap dels cinc gols de la seva selecció. Amb aquesta victòria, israel encapçala el seu grup empatada a 13 punts amb Alemanya