El Shakhtar empata a casa (2-2)

31.08.2008 17:50

Un dels rivals del Barça a la Lliga de Campions, el Shakhtar ucraïnès, ha empatat 2-2 amb el Metalurg Zaporizhya.

Amb aquest resultat el Shakhtar Donetsk suma un punt més i continua a la zona baixa de la classificació, amb 7 punts en set partits. El rival del Barça a Europa ja es troba a més de 10 punts del líder de la competició, el Metalurh Donetsk.

Desaprofiten un 2-0

El partit ha començat amb bon peu per al Shakhtar. En els primers 45 minuts de partit s’ha avançat amb un 2-0 molt favorable, gràcies als gols de Fernandinho, de penal, al minut 35, i de Seleznyov, al 45.

Al tram final de partit, però, el Shakhtar ha desaprofitat aquest avantatge i, en qüestió de vuit minuts, del 72 al 80, s’ha deixat empatar pel Metalurg Zaporizhya. Chelyadinski i Alozie han fet els gols dels visitants.