L’Argentina guanya Sèrbia sense Messi (2-0)

Futbol-Pequín 2008

13.08.2008 16:39

Messi va veure des de la banqueta la victòria de la seva selecció per 2-0 davant Sèrbia. L’Argentina s’enfrontarà a Holanda en el partit de quarts de final dels Jocs Olímpics de Pequín.

Amb la classificació per als quarts de final assegurada, el seleccionador argentí, Sergio Batista, va donar descans als puntals de la selecció en l’últim partit de la fase de grups davant Sèrbia. El blaugrana Messi va veure tot el partit des de la banqueta acompanyant Riquelme, Averany i Garay. L’“albiceleste” va saber resoldre el partit còmodament sense els seus homes clau i es va imposar sense problemes a Sèrbia per 2-0.

L’afició va reclamar Messi

Els més de 53.000 espectadors que van omplir el Worker’s Stadium de Pequín van reclamar la presència del davanter blaugrana amb crits de “Messi, Messi”, que s’ha convertit en el gran ídol de l’afició xinesa. No obstant això, l’Argentina no va necessitar els seus cracs per guanyar amb comoditat el cuer del grup A. Ezequiel, de penal al minut 13, i Buonanotte, al minut 84, es van encarregar de materialitzar la superioritat argentina. Dissabte que ve a les 15 h, hora catalana, l’Argentina s’enfrontarà a Holanda en els quarts de final.

Definits els quarts de final
Després de la jornada d’aquest dimecres ja han quedat definits els aparellaments de quarts de final: Argentina-Holanda, Brasil-Camerun, Itàlia-Bèlgica i Nigèria-Costa d'Ivori. Tots els partits es jugaran dissabte que ve, 16 d’agost.