L’Argentina de Messi, als quarts dels Jocs

Futbol-Pequín 2008

10.08.2008 12:53

Un gol de Lavezzi al minut 76 ha col·locat l'Argentina als quarts de final dels Jocs Olímpics de Pequín. Messi ha tingut diverses ocasions per superar el porter d’Austràlia.

El jugador del FC Barcelona Leo Messi ja es troba als quarts de final de la competició de futbol dels Jocs Olímpics. Tot i que a l'Argentina encara li queda un partit de la fase de grups, amb la victòria davant d’Austràlia per 1-0 els albicelestes han aconseguit la classificació per a la següent ronda.

Messi, actiu a la primera meitat

Ja des de bon començament l’equip argentí s’ha fet amo de la pilota, tot i que els australians han tingut algunes ocasions de perill però sense gaire encert. En aquesta primera part Leo Messi ha liderat l’Argentina. Al minut 7 el davanter blaugrana ha tingut una gran ocasió però el seu xut ha marxat per damunt el travesser. Al 14 una bona jugada de Messi l’ha aturat el porter australià. I ja a punt d’arribar al final, un xut des de la frontal de l’àrea ha anat fora.

Un gol que els classifica

A la segona part el ritme del partit ha baixat i a Leo Messi se l’ha vist menys. Els argentins, tot i tenir ocasions, seguien estant poc encertats. Però al minut 78 Lavezzi, després d’una bona jugada de l’equip entrenat per Sergio Batista, ha fet el primer i únic gol del partit. Amb aquest gol els argentins continuen vius als Jocs Olímpics.