El Wisla, rival del Barça a la prèvia

06.08.2008 23:02

El Wilsa de Cracoivia serà el rival del Barça a la fase prèvia de la Lliga de Campions. L'equip polonès s'ha imposat al Beitar per 5-0 i ha remuntat el 2-1 de l'anada, jugada a Jerusalem.

El campió polonès serà el rival del FC Barcelona a la fase prèvia de la Lliga de Campions. El Wisla no ha tingut cap problema per eliminar el Beitar de Jerusalem, el qual ha golejat per 5-0 en el partit de tornada de la segona eliminatòria jugat aquest dimecres a l'Estadi Wisla de Cracòvia. Amb aquest resultat, l'equip polonès ha aconseguit remuntar el 2-1 encaixat en el partit d'anada, disputat a Jerusalem.

Sentencien al primer temps

El Wisla ha deixat l'eliminatòria perfectament encarrilada al primer temps amb un contundent 3-0. Al minut 9 l'argentí Cantoro ha marcat l'1-0. Als 25 minuts, un penal molt protestat pels jugadors israelians ha estat transformat pel brasiler Cleber en el 2-0. A nou minuts del descans, el davanter Pawel Brozek ha fet el tercer gol del Wisla, que ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada. Després del descans, el defensa de Costa Rica Júnior Díaz ha posat el 4-0 al marcador al minut 56 mentre que Niedzielan, a punt de finalitzar el partit, ha establert el definitiu 5-0.

L'anada, dimecres a les 22 h

El partit d'anada de la tercera ronda de la Lliga de Campions entre el Barça i el Wisla es jugarà el dimecres 13 d'agost a les 22 h al Camp Nou després que el club polonès no acceptés la proposta del FC Barcelona de canviar l'ordre del sorteig i jugar l'anada a Cracòvia.
El  Wisla, rival del Barça a la prèvia
Dotze equips classificats aquest dimecres
A la classificació del Wilsa s’hi afegeixen uns altres onze equips que han passat ronda aquest dimecres: Brann, Dínamo de Kíev, Kaunas, Artmedia, Sparta, Basilea, Bate, Anorthosis, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan.