Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gairebé com a casa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.08.2008 10:08

Gairebé com a casa

Sergi Nogueras


El FC Barcelona ha fet el seu darrer entrenament de la gira en el Giants Stadium, l’escenari del partit i que recorda força el Camp Nou per la seva estructura.


Tot sortint del túnel de vestidors, la imatge que oferia al Giants Stadium era força similar a la del Camp Nou. La forma de la graderies, el color blau i grana dels seients i fins i tot la col•locació de la tribuna de premsa han fet que els jugadors del Barça fessin la darrera sessió en un escenari que els feia sentir gairebé com a casa. La principal diferència és, potser, que els més de 98.000 seients del Camp Nou s’han convertit en 79.000 del Giants Stadium. Un entrenament que ha estat l’últim abans del partit i de tornar cap a Barcelona per finalitzar la gira 2008.

Un estadi amb data de caducitat

entreno_giants_2.jpgDe fet, el Barça s’ha pogut entrenar al Giants Stadium al contrari del que va passar al 2006. Llavors una tempesta elèctrica va fer que les autoritats de l’estat de Nova York no permetessin als blaugrana trepitjar la gespa per seguretat i es van quedar treballant el gimnàs. A més, aquesta ha estat segurament la darrera sessió dels blaugrana en aquest estadi ja que serà derruït a finals del 2009. A partir de llavors els New York Red Bulls passaran a jugar en el seu nou estadi, el Red Bull Stadium situat a la localitat de Harrison i amb una capacitat per a 25.000 espectadors.

Sessió complerta

entreno_giants_3.jpgDesprés de l’entrenament a Central Park i del matí lliure que han tingut els jugadors, l’entrenament d’aquest dimarts ha tingut espai tant per al treball purament físic com per als exercicis habituals. Amb l’única absència de Sylvinho, que amb dècimes de febre s’ha quedat a l’hotel, els jugadors han acabat fent un partidet de mig camp en el que ha destacat un bonic gol de Gudjohnsen.
Gairebé com a casa
Steve Nash, de nou
Com ja va passar en la gira pels Estats Units del 2006, Steve Nash ha presenciat en directe un entrenament del Barça. El base dels Phoenix Suns, gran aficionat al futbol, ha vingut convidat per l’organització i ha aprofitat per saludar l’expedició blaugrana.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana