Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Primer entrenament de la gira


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

01.08.2008 08:30

Primer entrenament de la gira

David Saura (enviat especial)


Poques hores després d’aterrar a Chicago, els jugadors de Pep Guardiola han fet el primer entrenament de la gira. La sessió ha estat suau i ha servit per mantenir l’activitat i estirar les cames.


Un dels camps d’entrenament de la Universitat d’Illinois a Chicago (UIC) ha estat l’escenari de la primera sessió de treball des de dimarts. I és que, entre el partit de Florència i el llarg desplaçament fins a la ciutat nord-americana, l’equip encara no havia tingut cap oportunitat per entrenar-se.

Arribar i moldre

entrenament310708chicago_x7x.jpgLa sessió s’ha dut a terme poques hores després d’aterrar: l’equip ha aterrat al migdia a l’aeroport O’Hare i a les set de la tarda (hora local) ja s’estava entrenant. Pep Guardiola, conscient del cansament acumulat pels seus homes després d’un vol de nou hores, ha preparat una sessió suau.

Treball físic

Després d’una xerrada inicial i d’unes curses d’escalfament, els preparadors tècnics han preparat un circuit físic per parelles, en què el tècnic Pep Guardiola també ha participat al costat d’Unzué. Tot seguit, uns estiraments i dos rondos han servit per començar a tocar pilota.

Recuperació i pressió

entrenament310708chicago_x8x.jpgUn cop acabats aquests exercicis, l’equip s’ha dividit en dos grups. Per una banda, cinc dels jugadors que més minuts van disposar a Florència (Valdés, Alves, Piqué, Keita i Touré) han estat fent carrera contínua i han acabat abans la sessió amb uns estiraments. Per l'altra, la resta de jugadors han fet un exercici de pressió i de possessió de pilota en un espai reduït. En una de les porteries del camp, Pinto treballava a banda amb Unzué mentre Jorquera s’ho mirava des de la banda.

Després d’una hora Pep Guardiola ha donat per conclòs l’entrenament. Els jugadors han agraït que, encara que sigui per un dia, el tècnic hagi rebaixat el nivell d’exigència habitual aquesta pretemporada.
Primer entrenament de la gira
Eto’o s’ho mira des de la banda
Samuel Eto’o tampoc s’ha entrenat aquest dijous perquè continua fent descans a causa del fort cop que va rebre al cap en un entrenament d’aquest setmana després de topar amb Víctor Sánchez. El davanter camerunès continua amb el pòmul força inflat, tot i que podria reincorporar-se als entrenaments en les pròximes sessions.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana