El Barça Veterans cau a la final de Copa (10-9)

Futbol Indoor

21.06.2009 14:22

ww.fcbarcelona.cat

El conjunt que dirigeix Òscar Garcia ha perdut davant del Madrid a la final de la Copa d’Espanya de Futbol Indoor. Ha estat un clàssic intens, amb molta emoció i gols.

El Barça Veterans no ha pogut sumar el doblet Indoor. Després de guanyar la Lliga, aquest cap de setmana ha disputat la Copa d’Espanya a la localitat alacantina de la Nucia. Es va desfer de la Reial Societat amb autoritat a les semifinals, però a la final els d’Òscar Garcia s’han topat amb un Madrid molt efectiu.

Primera part trepidant

Després d’un començament en què els dos equips s’han mostrat molt respecte mutu, el gol de Julio Llorente ha obert la veda golejadora i ja no s’aturaria fins al descans. El Madrid portava la iniciativa al marcador, però el Barça ha pogut empatar just abans del descans. Tot i això, una diana afortunada novament de Llorente ha permès als blancs marxar cap als vestidors amb un mínim avantatge (5-4).

Lluita contra el rellotge

El Barça Veterans ha pogut empatar a la represa, encara que la resposta del Madrid aquest cop ha estat més contundent, amb tres gols. El conjunt blaugrana ha dominat la possessió de pilota per tal d’intentar la remuntada. Les dianes de Cuéllar i Tomàs han fet somiar el miracle, però l’etern rival ha sentenciat al final.
La fitxa
R.Madrid, 10
FCB, 9

Els gols: 1-0 Julio Llorente (min 11), 2-0 Vallina (min 17), 2-1 Carreras (min 18), 3-1 Alfonso (min 20), 3-2 Cuéllar (min 21), 4-2 Ivan (min 25), 4-3 Barbarà (min 27), 4-4 Cembranos (min 28), 5-4 Julio Llorente (min 29), 5-5 (min 31), 6-5 Julio Llorente (min 32), 7-5 Alfonso (min 33), 8-5 Ivan (min 37), 8-6 Cuéllar (min 42), 8-7 Tomàs (min 51), 9-7 Julio Llorente (min 56), 9-8 (min 57), 10-8 Alfonso (min 59), 10-9 Cuéllar (min 60).