Bojan s'allunya de les 'semis'

18.06.2009 23:59

La selecció espanyola sub-21 ha perdut davant Anglaterra (0-2). Aquesta derrota complica molt el pas a les semifinals als de López Caro. El blaugrana Bojan Krkic ha sortit en l’onze titular, però ha estat substituït a la segona part.

La derrota patida davant Anglaterra (0-2) complica molt la situació per a la selecció espanyola sub-21 de cara a la classificació per a les semifinals de l’Europeu d'aquesta categoria. En aquests moments el combinat espanyol és tercer del grup B amb només un punt, per darrere d’Anglaterra, amb sis, i Alemanya, amb quatre.

Superioritat inicial

El combinat espanyol ha començat amb força la primera part amb un setge constant a l’àrea anglesa. Bojan Krkic, que ha sortit en l’onze inicial, ha liderat un atac que ha tingut problemes per xutar entre els tres pals. L'ocasió més clara ha arribat després d’una errada d’Onuoha, que ha estat apunt de marcar en pròpia porta en no entendre’s amb el seu porter.

Rèplica controlada

El conjunt britànic, líder del grup B, ha aprofitat per replicar amb accions que han obligat Asenjo a lluir-se. Al minut 31, Anglaterra ha tingut l'oportunitat d’avançar-se en el marcador quan l’àrbitre ha assenyalat penal després d’una falta comesa per Javi García dins l’àrea. Sergio Asenjo ha aturat la pena màxima llançada per Milner i ha mantingut el marcador amb empat a zero. Al minut 36, Bojan ha tingut a les seves botes l’1 a 0, amb un xut que ha sortit fora per molt poc. Sense gols s’ha arribat al descans.

Sentència anglesa a la represa

La segona part ha començat amb la mateixa tònic: domini dels de López Caro i ocasions puntuals dels anglesos. El blaugrana Bojan Krkic ha estat substituït per Diego Capel en el minut 57 de joc. La diana d’Anglaterra marcada per Campbell, al minut 67, ha capgirat la situació. Aquest gol ha desestabilitzat el joc del combinat espanyol, que només set minuts més tard ha encaixat el segon.

Malgrat les diferències en el marcador, la selecció espanyola ha continuat atacant i posant en perill la porteria de Hart. Però han estat uns esforços que no han donat fruits.