El Brasil, segon semifinalista a Sud-àfrica

18.06.2009 18:05

La selecció brasilera s’ha classificat per a les semifinals de la Copa de les Confederacions després de guanyar 3-0 els Estats Units. El tècnic de la ‘canarinha’ ha reservat Dani Alves per al partit davant Itàlia del proper diumenge.

La ‘selecçao’ no ha tingut cap problema per derrotar els Estats Units. Quan només havien transcorregut cinc minuts del partit, l’ex del Racing de Santander i l’Almeria, Felipe Melo, ha estat l’artífex del primer gol sud-americà. Als 19 minuts, l’encarregat de fer el segon ha estat Robinho després de culminar un contraatac. Amb el doble avantatge en el marcador dels de Dunga ha acabat la primera part a Pretòria.

Gran gol de Maicon

Ha estat precisament el jugador que ha ocupat la posició de Dani Alves, el lateral de l’Inter Maicon, qui ha fet el definitiu 3-0 favorable a la selecció brasilera, en una acció molt ben trenada entre Kaká i Ramires. Ha estat, sens dubte, el millor gol del partit i probablement dels partits jugats fins ara.

Dos semifinalistes
De moment Espanya i el Brasil són les seleccions que han accedit a les semifinals de la Copa de les Confederacions. Són, a més, les dues úniques seleccions on hi ha jugadors del primer equip del FC Barcelona.