Bojan, titular, no passa de l’empat (0-0)

15.06.2009 22:47

Espanya ha empatat 0-0 en la seva estrena a l’europeu sub-21 de Suècia contra Alemanya. El blaugrana Bojan Krkic ha disposat d’alguna ocasió per marcar, però al final no hi ha hagut sort.

Si la primera part ha estat de domini espanyol, a la segona, un Asenjo molt encertat ha evitat la victòria alemanya. Amb aquest resultat Alemanya i Espanya ocupen la segona i la tercera posició del grup B. La primera plaça, de moment, és per a Anglaterra, que ha derrotat Finlàndia per 2-1.

El jugador del Barça, Bojan Krkic, ha jugat 81 minuts, moment en què ha estat substituït pel davanter balear del Newcastle United, Xisco.

Domini dels espanyols a l’inici

Tot i que no ha pogut estrenar el marcador, l’equip de López Caro ha disposat de bones ocasions per avançar-se. Una doble oportunitat al minut 31 hauria pogut significar l’1-0. Primer un xut des de l’àrea petita de Chico l’ha enviat a córner el porter Neuer. La centrada des de la cantonada l’ha aprofitat Raúl Garcia per rematar amb el cap, però la pilota s’ha estavellat al travesser. Els alemanys només han inquietat Asenjo en temps afegit, amb un xut que ha marxat a fora.

Responen els alemanys

A la represa el conjunt alemany ha apujat el ritme de joc i durant els primers minuts ha tingut contra les cordes el combinat espanyol. Les diverses aturades del porter Asenjo han estat clau perquè el rival no veiés porteria. Dues aturades seves davant del jugador alemany més incisiu, el davanter Özil, han salvat la selecció espanyola de la derrota. A l’últim minut novament Asenjo també ha aturat un xut molt perillós de Dejagah.

Els de López Caro tornaran a jugar el proper dijous dia 18 contra el líder del Grup B, la selecció d’Anglaterra.

Victòria anglesa (2-1)
En l’altre partit del Grup B, Anglaterra s’ha imposat, gràcies a una treballada victòria per 2-1, a la selecció de Finlàndia. Els anglesos s’han avançat en el marcador mitjançant Cattermole, en el minut 15. Un quart d’hora més tard, Sparv, de penal, empatava per als finlandesos i Richards, només començar la segona part, aconseguia el definitiu 2-1.