Sort desigual per als blaugranes

07.06.2009 23:22

Victòria de Touré amb Costa d’Ivori contra Guinea (1-2), empat d’Eto’o amb el Camerun contra el Marroc (0-0) i derrota de Mali amb Seydou Keita contra Ghana (0-2), resultats dels blaugranes en els partits classificatoris per al Mundial 2010.

Els “Elefants” de Costa d’Ivori, liderats pel blaugrana Touré, s’han imposat a Guinea per 1-2, sumant la segona victòria d’aquesta fase que els permet encapçalar en solitari la classificació del Grup E. Touré ha sortit en l’onze inicial del combinat ivorià i ha jugat 82 minuts, i ha estat substituït per Emmanuel Kone. Bakary Kone i Romaric han estat els golejadors de Costa d’Ivori, mentre que el gol de Guinea l’ha marcat Bangoura.

Camerun 0 – Marroc 0

A etoxo_camerun.jpg Samuel Eto’o se li ha complicat força el poder participar en el Mundial 2010 de Sud-àfrica després que el Camerun i el Marroc no passessin de l’empat (0-0) en el partit corresponent al Grup A disputat a Yaounde. Els “Lleons indomables” no han pogut superar el sòlid dispositiu defensiu dels magrebins el dia en què debutava com entrenador camerunès l’exjugador de l’Espanyol Tommy N’Kono.

Poc encert de cara a porta

El blaugrana Eto’o ha jugat tot el partit, però no ha tingut sort de cara a porteria. Aquest empat no afavoreix cap de les dues seleccions, ja que quan es porten disputades dues jornades de la tercera fase classificatòria, el Camerun i el Marroc ocupen les dues últimes posicions del grup A amb un punt.

Mali 0 – Ghana 2

xxxmaleert.jpgSeydou Keita tampoc ha tingut un bon dia. El migcampista blaugrana ha jugat els 90 minuts del Mali 0- Ghana 2 i ha vist una targeta groga en el minut 71. Aquesta derrota deixa Mali com a cuer a la classificació del grup D i, com el Camerun, amb poques opcions de classificar-se per a la fase final del Mundial 2010.
Espanya jugarà dimarts a l’Azerbaidjan
Quatre jugadors blaugrana, Xavi, Puyol, Piqué i Busquets, viatjaran amb la selecció espanyola cap a Bakú, capital de l’Azerbaidjan, on dimarts jugaran un partit amistós contra la selecció d’aquest país. Serà l’únic partit de preparació abans de viatjar cap a Sud-àfrica per disputar la Copa de les Confederacions, on també hi participarà Dani Alves amb la selecció brasilera.