Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El pronòstic dels herois de Wembley


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

25.05.2009 16:52

El pronòstic dels herois de Wembley

www.fcbarcelona.cat


Passaran a la història per ser els primers que van portar la Copa d’Europa a les vitrines del Museu del Barça. Amb el 20 de maig del 92 a la memòria, els jugadors del ‘Dream Team’ opinen sobre la final europea de dimecres.


Saben què és aixecar el màxim títol europeu. Ho van fer fa 17 anys, però encara tenen molt present aquella nit històrica. Els campions de la Copa d’Europa aconseguida l’any 1992 a Wembley donen el seu parer sobre el que passarà damunt l’Olímpic de Roma el dimecres que ve.

JUAN CARLOS

JUAN_CARLOS_RODRxGUEZ001.JPG“Qualsevol final és molt igualada, i aquesta encara més perquè són dos dels millors equips d’Europa. El Barça haurà d’imposar el seu joc de control per superar la velocitat dels anglesos.”

GUILLERMO AMOR

“Crec que la final no té un clar favorit, però confio en la qualitat dels jugadors del Barça per decidir el partit.”

MIQUEL ÀNGEL NADAL

“La clau del partit serà la defensa del Barça, que haurà d’estar molt concentrada per controlar la velocitat dels davanters del Manchester United en els contraatacs.”

JOSÉ MARI BAKERO

“A un únic partit, és difícil parlar de favorits. El Barça arriba en un gran moment de forma, i amb la tranquil•litat d’haver guanyat dos títols, la Lliga i la Copa.”

ANDONI ZUBIZARRETA

FOT_2003.jpg“No sé qui és el favorit, però sí que crec que serà el millor partit de futbol de l’any perquè s’enfronten els dos millors equips europeus.”

ALBERT FERRER

“Sempre estaré orgullós d’haver aconseguit la Copa d’Europa a Wembley, un estadi mític per mi. Desitjo que a Roma puguem gaudir d’una altra nit històrica com les de Londres i París.”

EUSEBIO SACRISTÁN

“Veig el Barça perfecte aquest any i crec que arriba en un estat òptim per afrontar la final de la Lliga de Campions. Espero que aconsegueixin la tercera.”

RONALD KOEMAN

EUFORIA_GOL_WEMBLEY.jpg“Tant de bo el que Barça aconsegueixi el triplet, perquè si un equip a Europa es mereix aquesta Lliga de Campions, és el Barça.”

HRISTO STÒITXKOV

“Estic convençut que guanyarem la Lliga de Campions a Roma com va succeir a Wembley. Recordo que allà vaig viure el millor dia de la meva carrera.”

JULIO SALINAS

“Les cases d’apostes angleses donen com a favorit el Manchester United, però jo confio que, tot i les baixes en defensa, el Barça jugui molt bé. Crec que es pot assolir el triplet”

RICARDO SERNA

“Wembley va significar l’èxit de la primera Copa d’Europa. I Roma és l’oportunitat de fer més gran el Barça. És l’èxit d’una projecte engegat fa molts anys. Cal sortir a divertir-se i a gaudir de la feina, però respectant sempre el rival.”

CRISTÓBAL

“Poder viure l’èxit de la final de Wembley va ser una experiència irrepetible. A les hores prèvies d’una cita tan important com la de Roma, desitjo tota la sort del món al Barça i que pugui repetir una nit inoblidable.”
El pronòstic dels herois de Wembley
Molts d’ells seran a Roma
Alguns dels protagonistes de la final de la Copa d’Europa del 1992 seran aquest dimecres a l’Olímpic de Roma. El club ha convidat els campions de Wembley perquè vegin la final en directe des de l’estadi. A més, alguns ho faran com a comentaristes de diversos mitjans de comunicació, com és el cas de Bakero, Albert Ferrer i Ronald Koeman.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana