Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


En 9 hores, 9.697 entrades sol·licitades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.05.2009 19:21

En 9 hores, 9.697 entrades sol·licitades

www.fcbarcelona.cat


En les primeres nou hores per demanar localitats per a la final de la Lliga de Campions del 27 de maig a Roma, el club ha comptabilitzat un total de 9.697 entrades sol•licitades, englobades en 4.970 peticions.


Aquest divendres, a les 10 hores, s’ha obert el procés de sol•licitud –exclusiu per als socis del club– de localitats per a la final de la màxima competició europea. Mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat, i fins a les 19 hores d’aquest divendres a la tarda, s’han enregistrat fins a 4.970 peticions, que es tradueixen en un total de 9.697 entrades.

Cal recordar que el procés estarà disponible fins a l’11 de maig, a les 19 hores. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis en el cas que vulguin viatjar junts.

El dia 12, sorteig

Tenint en compte que, tal com ja s’ha anunciat, el FC Barcelona disposarà de 19.544 localitats, i que d’aquestes 15.635 seran repartides entre els socis i les penyes barcelonistes, és molt probable que hi acabi havent més sol•licituds que entrades disponibles. En aquest cas, el dia 12 de maig se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Ja entre el 12 i el 14 de maig, el club comunicarà als socis agraciats el procés per a la compra d’entrades.

Mesures de seguretat

ZUERAS_WEB_BARxA_ENTRADAS_FINAL_CHAMPIONS_08-05-09_728.JPGCal recordar que les entrades per poder viure en directe la final de la Lliga de Campions entre el conjunt dirigit per Josep Guardiola i el Manchester United són personals i intransferibles, i no poden ser venudes, no es poden oferir a la venda o utilitzar per a cap finalitat promocional o comercial.

A l’accés de l’Olímpic de Roma hi haurà lectors de les entrades on apareixerà el nom, cognoms, DNI i persona que hagi fet la sol•licitud de l’entrada i se li hagi assignat. Segons informa la UEFA, l'entrada a l’estadi només serà autoritzada si es presenta l’entrada i un document vàlid d’identitat amb fotografia.

Accedeix al formulari de sol·licitud d’entrades per a la final de Roma.
En 9 hores, 9.697 entrades sol·licitades
Més informació, al finalitzar el procés
El club oferirà més informació sobre el ritme de les peticions d’entrades coincidint amb el dia de la finalització del procés de sol•licitud. Per tant, caldrà esperar fins a l’11 de maig, a les 19 hores, quan es tancarà el termini.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana