El Chelsea guanya el Fulham amb els titulars (3-1)

02.05.2009 18:59

Guus Hiddink ha fet jugar tota l’artilleria en el partit contra el Fulham i que ha guanyat per 3-1. Anelka, Malouda i Drogba han estat els golejadors del rival blaugrana de dimecres que ve.

El Chelsea es resisteix a llençar la tovallola en la lluita per guanyar la Premier League. Amb la majoria dels titulars a l’onze inicial, l’equip de Guus Hiddink s’ha imposat al Fulham per 3-1 i continua la persecució del Manchester United, que no ha fallat contra el Middlesbrough.

Un onze de gala

Hiddink ha alineat un onze força competitiu. Anelka i Cole han estat les dues úniques novetats respecte de l’onze que va jugar al Camp Nou dimarts passat. El Chelsea ha jugat amb Cech, Alex, Bosingwa, Terry, Cole, Lampard, Essien, Mikel, Malouda, Anelka i Drogba. En el segon temps, Hiddink ha fet jugar Ballack, Belletti i Kalou, que han entrat per Essien, Alex i Drogba.

Gols matiners

Drogba ha estat el gran protagonista, amb un gol i una assistència. En el primer minut del partit, Anelka ha fet l’1-0 rematant una assistència de Drogba. El Fulham ha empatat ben aviat. En el minut 4, Nevland marcava l’1-1. Però la reacció del Chelsea ha estat gairebé immediata i, en el minut 10, Malouda tornava a posar el Chelsea per davant en el marcador.

Ja en el segon temps, Drogba establiria el definitiu 3-1, que fa que el Chelsea ocupi provisionalment la segona posició, amb 74 punts, a 6 del Manchester United i empatat amb el Liverpool, que aquest diumenge s’enfrontarà al Newcastle a Anfield.
El Manchester United i Arsenal no afluixen
Els altres dos semifinalistes de la Lliga de Campions han guanyat amb autoritat els seus partits de Lliga. El Manchester United s’ha imposat al camp del Middlesbrough per 0-2, amb gols de Giggs i Park. L’Arsenal tampoc ha tingut problemes per superar el Portsmouth (0-3), amb dos gols de Bendtner i un altre de Vela.