Henry, set gols al València

25.04.2009 23:50

Anna Segura

Dels sis partits que ha disputat contra el València en els dos anys que fa que vesteix la samarreta del Barça, Thierry Henry ha aconseguit fer-li set gols. L’últim, aquest dissabte a Mestalla, que ha suposat l’empat a dos gols.

Tot i que ha començat el partit des de la banqueta, Thierry Henry ha estat un dels protagonistes del València-Barça. I és que la seva sortida al terreny de joc, en el minut 61, ha estat tot un revulsiu per a l’equip. I la seva actuació ha culminat a cinc minuts per al final quan ha fet l’empat a dos.

Quatre duels consecutius marcant

WEB_22.jpgAmb aquesta diana, el davanter francès ha complert amb la ratxa de quatre partits consecutius marcant davant el València – els dos de Lliga d’aquesta temporada, el partit de la segona volta de la Lliga 2007/08 i la tornada de Copa del Rei a Mestalla, també del curs passat-.

‘Hat-trick’, a la primera volta

Aquesta temporada, en el partit de la primera volta disputat al Camp Nou, Henry ja va aconseguir marcar. I ho va fer firmant un ‘hat-trick’, fent tres dels quatre gols d’aquell dia ( 4-0 ).

L’any passat

fcb-valencia1_x8x.jpgLa temporada passada, la primera d’Henry amb el Barça, l’equip blaugrana es va enfrontar al València en quatre ocasions. El francès va aconseguir fer un gol en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei a Mestalla . Malauradament aquella diana no va servir de res ja que els de Rijkaard van caure eliminats.

L’altre duel entre tots dos equips en el que va aconseguir marcar va ser en el partit de la segona volta de la Lliga al Camp Nou que va acabar amb una golejada ( 6-0 ). Aquell dia Henry va fer dos gols.

Elogis de Guardiola

Durant la roda de premsa posterior al partit, Josep Guardiola s’ha mostrat satisfet per l’actuació d’Henry i sobretot ha destacat “el sentit del gol” que té el francès. Per la seva banda, Henry ha reconegut després del matx que “cal estar dins l’àrea” per aconseguir fer el gol que ha aconseguit.